rak211111111 1111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Vama posao trenutno nije u žiži interesovanja, već vam je porodica kao i lično zadovoljstvo na prvom mestu. Radije biste dane provodili sa prijateljima nego na poslu, pa će mnogi od vas ove nedelje imati neki izgovor da na isti i ne odu. Imate osećaj da vam ne ide, šta god da uradite nema nekog efekta, pa je logično da uzmete mali predah i napunite baterije. Samo se suzdržite od rasipanja novca i troškarenja, i sve će ići po planu. Zauzeti su skloni da idealizuju partnera iako nije cvećka. To svakako nije dugoročno rešenje, jer ćete uskoro imati žestoke svađe jer se voljena osoba previše opustila i često vam stane na žulj. Slobodni, nema potrebe da budete impulsivni i da odbijate nekoga čim vam se učini da je navalentan i neduhovit. Dajte osobi koja vam se nabacuje šansu, možda vas prijatno iznenadi svojom srdačnošću i otvorenošću.

lav2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Poslovi koje ste odlagali sada su došli na red, pa ćete sedmicu provesti u gužvi i jurnjavi. Uspeh koji ste ostvarili ne treba da vas preterano ponese, već da vam bude vetar u leđa da nastavite istim tempom. Ponekad previše razmišljate o finansijama, jer ne prestajete da o novcu razmišljate kao o najvažnioj stvari na svetu, to će vas opterećivati pa ćete kraj nedelje dočekati nervozni i pod tenzijom. Slobodni Lavovi privlače karakterne osobe, ali imajte na umu da, iako vam to trenutno prija, vi volite da vodite glavnu reč pa bi takva veza bila osuđena na propast. Zauzeti Lavovi dozvoljavaju voljenoj osobi da naizgled kontroliše odnos. To će bitnije popraviti odnos.

devica2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Polako ali sigurno popravljate komunikaciju sa saradnicima i pokrećete nove projekte. Ta odluka i novina svakako će pozitivno uticati na vaše raspoloženje i motivaciju. Imali ste utisak da ste izvesno vreme u nečijoj senci, a sada će vaše ideje izaći u prvi plan. I očekujte podršku i pohvalu jer će se pokazati kao veoma dobre, stručne i profitabilne. Slobodne Device su veoma privlačne, udvarači vas saleću sa svih strana, a interesantno poznanstvo očekujte u poslovnom okruženju. Nije neočekivano da započnete vezu sa nekim ko se bavi sportom i atletske je građe. Zauzeti prolaze kroz relativno mirnu fazu, a svađe su moguće zbog vaše trenutne želje da vreme posvetite više sebi kao i druženju sa prijateljima.

 

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments