jarac2111112111111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Mnogi od saradnika će nezadovoljstvo i nervozu preneti i na vas. Vreme je da skupite hrabrost, petlju, stisnete zbe i pobunite se protiv onih koji vas omalovažavaju, sputavaju i večito vam traže da njihove poslove vi završite. Moći ćete da se oslonite na kolege i njih muče isti problemi kao i vas. Iskoristite šansu da neradnicima i nevernim Tomama zapušite usta jer mnogi žele da vaše ideje ugledaju svetlost dana. Budite odvažni i hrabri i verujte u svoje kvalitete. Samo tako ćete ostvariti napredak. Što se ljubavi tiče, opustite se i izlazite. Na svim javnim mestima možete da upoznate nekoga ko bi vam bio interesantan. Možda je to neko ko živi u drugom mestu ili često putuje. Zauzeti Jarčevi uživaćete u prijatnom većem društvu sa voljenom osobom. Prijaće vam zajednički trenuci.

vodolija2111114211111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Očekujte novčanu pomoć od člana porodice ili familije. Iako se ne žalite na ne baš zavidno finansijsko stanje, neko je svestan činjenice da vam ne ide i rado će vam pomoći. Ljudi na položaju imaju poverenja u vas, iako to možda ne pokazuju, pa tako da ćete bar na poslu osetiti olakšanje i rasterećenje. Mirna sedmica, bez turbulencija kuca na vrata, pa ćete imati vremena da osmislite plan za naredni period i posvetite se važnim projektima. Zauzete Vodolije će pričati o preseljenju, braku ili potencijalnom proširenju porodice. Shvatićete da ste zajedno jači i izboriti se sa nečim što vas je opterećivalo u prethodnom periodu. Slobodne Vodolije su usamljene i učiniće sve da svoj status promene, pa ćete se više družiti, izlaziti mnogi će i otputovati u potrazi za srodnom dušom.

ribe2111112211111111111 Nedeljni horoskop: 14. novembar – 20. novembar

Ove sedmice budite mirni jer izvesna razrešenja kreću od sledeće nedelje. Neprestano razmišljate o finansijama, ali tu za sada ništa ne možete bitno da promenite. Mnogi od vas će se prijatno iznenaditi jer poslove za koje su bili sigurni da ih nikada nećete moći obaviti to činite kao od šale. Nemojte zloupotrebiti poverenje koje su vam ukazali. Dugo ste čekali da vam naređeni ukažu poverenje. Slobodne Ribe privlačiti osobe koje su vesele baš kao i oni. Vašu pažnju će privući neko ko spontan i veoma zabavan. Kod zauzetih moguće je svakodnevno menjanje raspoloženja i to partneru neće prijati. Ako imate problem, bilo da je poslovne prirode ili prijateljske, to mu i recite, a ne da ispoljavate bes nad njim.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: gotsole.wordpress.com

Milena Stojanović

Comments