ovan2111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

U prethodnom periodu samopouzdanje vam je bilo poljuljano, greške su vas pomalo izbacile iz takta, ali polako se sigurnost vraća i skupili ste hrabrost i smelost da izađete iz senke i nastupite prodorno. Vaša taktika urodiće plodom, pa će vas svi gledati drugim očima, videti u novom svetlu, a ima onih koji će početi i da strahuju od vas. Nemate loše namere, ali želite jasno svima da stavite do znanja da sa vama nema šale. Ono što će vam teško pasti jeste da nemate vremena za sebe i prijatelje, pa ćete se, zbog napornog rada, osetiti usamljeno. Pogotovo za vikend. Ovnovi koji su u vezi su dominantni i diktiraju pravila. Partner se ne buni, pa vam je na ljubavnom planu lako. Nema sumnje da će ova sedmica biti mirna, bar što se ljubavi tiče. Slobodni obraćaju mnogo pažnje na fizički izgled, pa ćete se truditi da se uvek nađete u društvu lepih i šarmantnih osoba. Moguća je veza sa osobom iz inostranstva.

bik1111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Pre emotivni ste, pa se lako zaplačete na radnom mestu. Boli vas nepravda kao i neosnovane kritike. Rasplinuli ste se na sve strane, pa je umor očigledan. Prosto, ostali ste bez goriva i preko vam je potrebna pauza. Znate da ste prepušteni sami sebi, ali lako ćete se snaći. Samo mirno i staloženo radite svoj posao, a bar za sada, zaboravite na ćaskanja i druženja na radnom mestu. Partner je odlično raspoložen i uvek vas nasmeje kada vam je teško. I ove nedelje on će biti vaša oaza mira i utočište od problema. Nemojte ga samo zamarati pričama o poslu, već pokušajte da ga razvedrite i opusite. Prijali bi vam izlasci kao i duge šetnje. Slobodni imaju šansu da preko prijatelja upoznaju osobu koja se razlikuje od njih po svim stavovima. Ta osoba će vas oduševiti i impresionirati, tako da će mnogi sledeći mesec dočekati zaljubljeni i srećni.

blizanci2111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Vas saradnici u poslednje vreme baš kritikuju, ali ni vi im ne ostajete dužni. Oštrog ste jezika i ne date na sebe. Čak umete da sve preokrenete u svoju korist pa one koji se žale na vaš rad uspešno ismejete i ostavite u čudu. Majstor ste improvizacije. To je osobina i prednost koju bi svakako trebalo da iskoristite. Važne odluke ostavite za početak godine, sada se skoncentrišite na trenutne zadatke i njihovu realizaciju. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaju jak uticaj na voljenu osobu. Vi praktično odlučujete o svemu i pitate se za sve. Partner kao malo dete samo klima glavom, a sve konce vučete sami i to vam izuzetno prija. Slobodni su u krizi i osećaju kao da im u ljubavi nikako ne ide. Svaki izbor čini vam se pogrešan i loš. Možda je najbolje da napravite pauzu i posvetite se sebi i poslu umesto pronalasku srodne duše.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments