jarac2111112111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Osećate pritisak jer su vas opkolili sa svih strana. Ono što vas dodatno nervira jeste to što mnoge kolege svoje obaveze prepuštaju vama. Takve situacije biće povod za razmirice pa i konfliktne situacije. Neraspoloženi ste jer ima onih koji ništa ne rade, dok vi doslovno ginete na radnom mestu, pa onda morate i njihov deo zaduženja da preuzmete na sebe. Sve će zavisiti od vas i vaše želje da takvom ponašanju stanete na put. Imate razloga za optimizam jer vam naredni period svakako donosi bitno olakšanje. Zauzeti opterećuju partnera izlivima besa pa i ljubomore. Ako tako nastavite doživećete to da vas partner žestoko odbaci, pa čak i ostavi, a to vam sada najmanje treba. Takođe, napravite neophodan balans između ljubavi i posla. Slobodni pripadnici znaka mogu da upoznaju nekoga preko društvenih mreža. Za sada ta osoba deluje veoma fino i zanimljivo.

vodolija2111114211111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Niste hiroviti, ali vam je dosadilo da večito svima glumite desnu ruku, pa ćete, već početkom sedmice, početi  svima da stavljate do znanja da su prešli vaš prag tolerancije. Više ćete biti dosledni svojim principima, jer ne želite da gubite vreme na neke nevažne osobe i događaje. Jasno ćete svima pokazati da je vaša namera da se i drugi, poput vas, maksimalno angažuju na poslu radi što boljih rezultata. Krajem nedelje imaćete i odličnu komunikaciju sa osobama koje su na položaju. Slobodne Vodolije upoznaće spontano osobu koja je, na prvi pogled slična njima, ali vaši stavovi bitno se razlikuju. To vam ipak neće smetati da nekome pružite šansu. Zauzete Vodolije su tvrdoglave i ne popuštaju. Uvek sebe stavljate na prvo mesto, što će vam partner žestoko zameriti.

ribe2111112211111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Iskoristite maksimalno vašu kreativnost. Trenutno ste dobro raspoloženi i imate odlične ideje kao i dugoročne planove. Kolege vas podržavaju, što će vam biti dodatni podstrek i vetar u leđa. Ipak, pazite se sujete osoba na položaju. Niste neko ko voli svađe i sebe da previše ističe, ali znate da se uspeh ne prašta, pa budite skromni u svojim uspesima. Slobodni žele kraj sebe osobu koja je puna razumevanja i koja bi im pružila samopouzdanje koje je kod vas često poljuljano. Prijaju vam tihe i mirne osobe. Zauzeti, niste srećni pa bi bilo najbolje da na vezu stavite tačku.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: shadesoffashion.co.in

Milena Stojanović

Comments