rak211111111 1111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Vi se nalazite u nebranom grožđu i imate osećaj da ne znate šta da očekujete. Nekako je sve oko vas obavijeno velom tajne, na poslu se konstantno nešto menja, pa ste zatečeni i ne znate kako da se postavite. Šta god da kažete ili predložite odgovor izostaje. Imate utisak da vaše mišljenje nije ni važno. Slično se osećaju i vaši saradnici. Srećne okolnosti javiće se neočekivano, što će uticati i na poboljšanje finansija. Pojaviće se projekat na kome ćete raditi samostalno i naprosto ćete zablistati. Ako ste slobodni, privući će vas zauzeta osoba, o kojoj nećete prestati da razmišljate i maštate. Za vezu, očigledno, postoje prepreke i ograničenja. Zauzetima treba promena kao i osveženje u vezi. Zato će mnogi odlučiti da ove sedmice negde otputuju sa voljenom osobom.

lav2111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Možete imati sukobljene stavove sa nadređenima i kolegama. Nećete napredovati ako budete konstantno terali po svom i bunili se i kada niste u pravu. Važno je da se prilagodite situaciji i prihvatite, jendom za sva vremena, da ima različitih ljudi od vas i da nije samo vaše razmišljanje dobro. Umete i vi da pogrešite, mada grešku nikada ne priznajete. Bar je javno. Moguć vam je manji materijalni dobitak. Slobodni Lavovi upoznaće nekog na kratkom putovanju, ali sve će se svesti na flert i avanturu. Zauzeti su trenutno preokupirani poslom, pa im je parner manje bitan. Nemate vremena za druženja i izlaske, okrenuti ste više zaradi i rešavanju konflikata sa šefovima.

devica2111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Na poslu se javio pritisak, a dodatna zaduženja vam zadaju pravu glavobolju. Prosto ne znate gde ćete pre. Čak razmišljate o promeni posla jer trenutno nemate vremena ni da predahnete, a nezadovoljni ste i primanjima. Ono što vas donekle raduje jesu saradnici sa kojima se odlično slažete, komunicirate i dogovarate. Uvek imate na koga da se oslonite i nekog ko bi vam pomogao kada kriza nastupi. Kolege vas vole zbog vašeg vedrog duha i smisla za humor. Zauzete Device imaće problema u vezi, pogotovo zbog finansija. Zbog para će izbiti žestoke i oštre svađe. Imate osećaj da sa partnerom ne možete ništa da se dogovorite, pa vas i to dodatno demorališe. Čak razmišljate i o raskidu. Slobodne pripadnike znaka će privući osoba koja je odavno u vašoj blizini. To je možda neko iz komšiluka ili osoba sa kojom radite.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments