vaga2111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Dogodiće vam se da donesete pogrešne procene na poslu, što će znantno usporiti vaš tempo. Pogrešićete i što se tiče kolega, jer one koje ste smatrali za vođe pokazaće se nesručni i cinični. Zbog toga ćete se osećati tužno i ova nedelja biće vam baš psihički naporna. Za sada nemojte se previše emotivno uplitati u neke događaje pa i mutne radnje na poslu. Izbegavajte konflikte i držite se po strani. Osolnac ćete naći u mlađim osobama, na koje možete da raučunate u novonastaloj zbrci. Vage koje su u vezi razmišljaju da vezu prekinu i započnu avanturu sa nekim ko je dinamičan i uzbudljiv. Partner vam je poatao monoton, uzbuđenje je iščezlo pa i zaljubljenost. Slobodnima prijaju flertovi i zavođenje. Udvarači vas saleću sa svih strana, a prija vam pažnja starije osobe.

skorpija2111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Opterećeni ste zategnutom situacijom na poslu i trenutno vam zbog tehničkih problema na radnom mestu mnoge stvari ne idu na ruku. Nije odlika vašeg znaka da budete nesigurni, ali ove sedmice baš to osećanje preovladava. Sve radite sa velikim naporom, zastojem i blokadama. Nemate inspiraciju, nedostaje vam kreativnost i uzbuđenje. Na poslu vam postaje ponekad i dosadno jer već duže vreme radite jedno isto. Promena nema ni na vidiku. Zauzete Škorpije imaju velike razloge za slavlje jer će partner napredovati i njegov poslovni uspeh i vas će prodrmati iz kolotečine. Prijaće vam da se opustite uz romantične trenutke ali i druženje sa porodicom. Slobodne Škorpije trenutno ne razmišljaju o ozbiljnoj vezi, prija vam da menjate partnere i veza bez obaveza. Što manje emotivnog opterećenja, to bolje za vas.

strelac2111111111111111113 Nedeljni horoskop: 28. novembar   4. decembar

Kada je posao u pitanju, postoji motiv kao i želja za uspehom, ali pogrešne osobe vas savetuju. Verujete ljudima koji baš i ne žele da vas vide na tronu. Vodite računa kome se poveravate i šta govorite, da se vaši stavovi i reči ne bi pogrešno preneli i protumačili. Malo ste sebe precenili, pa je moguće da ćete se osetiti čak i očajno jer mnogo toga nećete stići da uradite, a planirali ste. Materijalna situacija počinje da vam se popravlja, ali vas i dalje brine. Slobodni su nemirnog duha i žele sve da probaju. Prosto ne znate za kog pre udvarača da se odlučite, prija vam da imate više veza u isto vreme. Emocije su pod nabojem, pa se ponašate kao tinejdžer. Slede interesantna iskustva. Kod zauzetih sve je skladno i mirno. Spremni ste na kompromis svake vrste i da maksimalno udovoljite partneru.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments