ovan21111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Ovo je period u kome ćete se osećati rasterećeno što se tiče obaveza i posla, ali ne dozvolite da vas to ponese i da na kraju sedmice samouverenost prevlada pa da neke manje bitne obaveze zapostavite. One mogu kasnije da vam prouzrokuju dodatne zbrke i konfuziju. Imate u suštini dobre saranike, ali postoje i oni koji vas koče u poslu pa zbog toga imate osećaj da ne stižete sve na vreme. Držite se stvari u kojima ste najbolji, ne eksperimentišite previše sa novitetima jer to može da vas uspori i iznervira. Budite otvoreni u komunikaciji sa kolegama i ne bojite se da li će vaše izjave nekog povrediti ili ne. Slobodni će imati prilike da se druže sa strancem, a iz te veze izodiće se prava ljubav, dok zauzeti treba da budu otvoreniji u komunikaciji i jasno naglase partneru šta im smeta.

bik11111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Očekujte vrtoglavi uspon bilo da radite u stranoj kompaniji bilo da imate svoj posao. Ono što će vas dići među zvezde jeste improvizacija, jer ste vi majstori u tome. Oslonite se na svoju intuiciju i pripazite se udara tajnih neprijatelja. Među kolegama ima onih koji vas ne simpatišu, pa će pokušati ometanjem da vas odvrate od posla. Sa malo finansijskih ulaganja ćete postići zavidne rezultate, a mnogi će biti ponosni na vaš rad i trud. Slobodni Bikovi su okupirani sobom i željom da zarade novac, pa će im tako ljubavni podvizi pasti u treći plan. Dok zauzeti uživaju u čarima i strastima. Stara vatra ponovo se budi u vama.

blizanci21111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Na poslovnom planu ide vam dobro. Nije idealno, ali ne žalite se previše. Čak ste se možda i previše opustili i posao obavljate mehanički, bez preteranog entuzijazma. Ipak, imate dobre i isplative ideje, ne dozvolite da one prođu neopaženo. Nezaposleni neka očekuju ponudu za radno mesto adekvatno njihovoj stručnoj spremi i interesovanjima. Zauzeti Blizanci su skloni flertovima i koketiranju sa suprotnim polom ma gde da se nađu. To je jače od vas, prosto ne možete da se suzdržite iako ste u vezi ili braku. Slobodni ne mogu da se odbrane od udvarača jer vaš osmeh i pozitivna energija prosto mami suprotan pol.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments