vaga21111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Ova sedmica će vam biti ključna da donesete odluke za početak naredne godine. U vašem poslovnom okruženju stalno vlada rivalitet ko je bolji i uspešniji, pa će možda baš vaše odluke biti ključne za uspešan početak nakon Nove godine. Budite ipak oprezni i ne otkrivajte svima svoje planove da vam neko ne bi ukrao ideje. Samo budite mirni i ne dozvolite da vas isprovociraju. Slobodni će krenuti u neobaveznu avanturu, ali će se do ušiju zaljubiti. Ova osoba ne liči na osobe sa kojima ste do sada bili u vezi i to je jedan od razloga što ćete goreti od želje da je viđate svakoga dana. Zauzetima u ovom periodu nikako ne prija samoća i bilo koji vid izolacije. To svakako izbegnite.

skorpija21111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Navikli ste da budete aktivni i ne možete da mirujete. Čim završite sa jednim poslom odmah se bacate na novi. Za vas to neće predstavljati preopterećenje niti vam stvarati glavobolju. Bez problema obavljate više poslova istovremeno i to vam prija. Volite žurbu, buku i savršeno se prilagođavate stresnim situacijama. Kada nije napeto vama smeta. Ne umete da plivate u mirnim vodama, uvek tražite neki izazov i novitete. Osećate nemir u grudima i muče vas pitanja da li je partner neveran. Proveravaćete ga, ispitivati, ali na vašu sreću vaše sumnje su nepravdane i voljena osoba vam je najveća podrška i saveznik. Prijao bi vam zajednički put ili bar neke zajedničke aktivnosti. Slobodni uživaju u svom statusu i veza im nikako ne bi prijala.

strelac21111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Vreme vam izmiče, a imate malo vremena da postignete zadati cilj. To vam svakako stvara presiju i tenzije, osećate se iscrpljeno i mlakasalo. U kolektivu nećete moći da tražite pomoć jer su i drugi u sličnoj situaciji. Morate sami da organizujete svoje vreme i izbegavajte pratnerstva i finansijske transakcije. Bez impulsivnih reakcija jer će se okolnosti nekako menjati iz dana u dan. Privlače vas harizmatične osobe koje su dobro situirane, pa sa takvima ćete i imati priliku da započnete vezu. Ne ukazujete lako poverenje, tvrd ste orah koji je teško slomiti i prodobiti. Osobe koje su u vezi ili braku planiraće potomstvo.

Comments