jarac21111121111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Na poslu očekujte da se sve iz korena promeni. Doći će do smena na rukovodećim pozicijama, a na vama je da budete mudri i da se popnete na vrh. Sada je vreme da se pokažete u novonastaloj situaciji i iskoristite svoju šansu. Ne preuzimajte suvišne obaveze na sebe u slučaju da to nije deo vašeg posla. Budite proračunati i nedostupni za osobe koje na poslu nisu vredne već samo čekaju da drugi umesto njih nešto urade. Fizički vas privlači osoba na poslu, ali vi se bojite te veze, previše razmišljate i neodlučni ste. Ako tako nastavite, potencijalni partner će pronaći utehu u nekom drugom. Hrabro napred, bar ljubavi ne treba da se bojite. Zauzeti su skloni sitnim razmiricama ali već tokom vikenda možete da očekujete pozitivne pomake i kompromis.

vodolija21111142111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Još uvek niste prevazišli sve prepreke na poslu i imate energiju da nešto promenite, ali vas nervira što drugi ne dele vaš entuzijazam i mišljenje. Mnogi vas gledaju popreko, kao čudnu osobu, pa se osećate neshvatljivo i bez podrške. Odlučite da to mišljenje kolega promenite tako što ćete biti ozbiljni, a ponekad neučtivost daje sjajne rezultete. Ne libite se da uđete u verbalni sukob sa neistomišljenicima. Slobodne Vodolije maštaju o princu ili princezi koji će im ispuniti svaki hir. Ali bajke su za decu, probudite se i počnite da prihvatate ljude sa sve njihovim manama jer ni vi niste savršeni. Vodolije koje su u vezi imaju osećaj da trpe sve više i više i da tome nema kraja. Tokom vikenda vi menjate svoju taktiku u pristupu partneru i to će vrlo brzo dati efekta.

ribe21111122111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Potrebno je da smanjite tenziju i opuštenije razmišljate o onome što je pred vama. Sa druge strane, za sada i ne možete da predvidite neki dalji tok poslovnih dešavanja. Mnoge Ribe imaju osećaj da dobro ne balasiraju kada su međuljudski odnosi u pitanju ali svakako ne preduzimajte nagle korake i ne napadajte neistomišljenike. Slobodni dobijaju komplimente sa svih strana i to vam izuzetno prija. Upoznaćete zanimljvu osobu preko zajedničkih prijatelja. Zauzetima veza stagnira, ali vi ste zadovoljni mirnim i harmoničnim odnosom.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: romantic-tips.com

Milena Stojanović

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments