rak211111111 11111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Nakon mira i zatišja, konačno je došao predio da vaše ideje i projekti ugledaju svetlost dana. Finansije se drastično popravljaju, ali vi ipak strahujete da će vam fondovi presušiti. Ulagali ste mnogo i strepite da li će svi projekti biti isplativi. Većina Rakova oseća potrebu da radi bez uplitanja saradnika sa strane. Rad kod kuće vam najviše godi jer jedino u tišini možete maksimalno da se skoncentrišete i sve planove polako sprovedete u delo. U slučaju da idete na poslovni put, smeši vam se avantura. Ipak, vatra će se brzo ugasiti i poželećete vezu sa nekim blizu vas ko će vam skinuti zvezde sa neba. Zauzeti su impulsivni, skloni prepirkama i žestokim svađama. Pogotovo je to slučaj sa osobama u braku koje ubija jednoličnost i monotonija.

lav21111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Bolja organizacija pomoći će vam da sagledate sve aspekte i da vam se otvori celokupna slika. Poznat vam je taj osećaj, već ste se nalazili u situacijama kada vam se činilo da vam ne ide i da ste u blokadi. Kolege će vam dati podršku i iskoristite tu šansu da se pokažete u dobrom izdanju. Ne posustajte, imate motiv da napredujete i da se pokažete kao odličan saradnik i osoba od poverenja. Već izvesno vreme muče vas finansije, a i dugujete poprilične svote novca, pa ne bi bilo loše da nađete honorarno zaposlenje. U ljubavi mnogo brinete, kidate se, a i postalo vam je dosadno. Željni ste da vas neko prodrma i da se zabavite. Možda vas prava ljubav čeka na nekom mestu gde je provod i zabava. Slobodni mogu da biraju, jer im se udvaraju osobe različitih interesovanja i temperamenata, ali pažljvo izanalizirajte potencijalne srodne duše pre nego što se upustite u vezu.

devica21111111111111 Nedeljni horoskop: 03. oktobar – 09. oktobar

Radite punom parom, marljivi ste i pravite dugoročne planove. Niste najzadovoljniji finansijama, pa činite sve da to stanje popravite. Bolji period očekuje vas naredne sedmice kada će vaši projketi krenuti sa realizacijom. Kakvog god da ste statusa, tajne veze su od čega ne možete da pobegnete. Postali ste skloni tome da varate partnera, a slobodni da se viđaju sa zauzetim osobama. Iako za Device važi da su hladne i često bezosećajne, to nije baš tako jer želite nekog ko bi vas iskreno voleo i posvetio vam svu pažnju.

Comments