Muškarac sa Mesecom u Raku voli i teži devojci koja je pre kućni nego žurka tip. Njega će privući fina, emotivna i devojka sa velikim grudima koja ga podseća na njegovu majku. Venera u Raku i te kako obraća pažnju na ženske obline, svetle oči, pune usne. Dakle ovakvu Venericu definitivno privlače devojke i žene koje su veoma ženstvene.

Muškarac sa Mesecom u Lavu mnogo voli dostojanstvene devojke, koje imaju svoj život i posao, a pored toga poštuju muškarca sa kojim se zabavljaju. Neretko su to plavuše, da znate. Venera u Lavu veoma voli skockane, sređene i znate one devojke koje su na visokim potpeticama od ranog jutra. E baš takva upada u oči muškarcu sa Venerom u Lavu. Dakle ukoliko vam je meta ovaj frajer, držite do sebe na najvišem nivou, brinite o sebi, a u njega gledajte kao u Boga. Ovaj muškarac će znati to da ceni, budite sigurne.

horoskop Horoskop: Pronađi sebe u njegovom horoskopu

Muškarac sa Mesecom u Devici često obrati pažnju na stidljive devojke, koje su često matematičarke ili pak teže tim prirodnim naukama, uredne, lepo vaspitane i pedantne. Venera u Devici zgražava se nad devojkama koje su transparentne, bučne i privlače pažnju svojom mini suknjom. On voli devojku koja je zgodna, koja nosi belu lepo ispeglanu košulju, crne pantalone ili neku suknju. U svakom slučaju ona mora biti čista, bez mnogo šminke i sa ukusom. Ovaj muškarac dosta polaže na unutrašnje vrednosti, tako da ćete njega uvek pre privući svojim stavom i normalnošću u ophođenju nego bilo čime drugim.

Comments