Muškarac sa Mesecom u Jarcu često bira starije partnerke, poslovne žene ili pak one koje su malo teže na pokazivanju emocija. Nije on hladan, to da znate, ovaj muškarac može biti veoma emotivan, ali njegova manifestacija emocija je malo hladnija i sa dozom distance. Venera u Jarcu reaguje na crne devojke, a neretko u njihovom društvu možete zateći devojku koja nosi neku vrstu uniforme i odela. U svakom slučaju ceni ozbiljnost i zrelost kod devojaka.

Muškarac sa Mesecom u Vodoliji često se na kraju oženi svojom najboljom drugaricom. Ona ne mora biti ni najlepša ni najzgodnija, ali mora biti drug. Dakle, on voli devojke koje se ne ustežu da sa njim popiju pivo, da se smeju u muškom društvu i nemaju predrasude ni prema kome. Često su to naučnice ili devojke koje se bave nekim modernim zanimanjima. Venera u Vodoliji često odreaguje na prirodne plavuše i one sa veoma malo šminke. Njemu je dosta važan stav i unutrašnjost devojke sa kojom se zabavlja i u slučaju da u komunikaciji nešto ne štima, ma kakva plavuša sa dugim nogama da se pojavi neće se sa njom zadržati duže od jedne noći.

horoskop1 Horoskop: Pronađi sebe u njegovom horoskopu

Muškarac sa Mesecom u Ribama voli umetnice, devojke koje vole da sanjare i maštaju. Često su to stidljive devojke, sa svetlim očima. Venera u Ribama voli lepe devojke koje su neretko glumice ili se bave nekim drugim javnim poslom. On voli devojke koje se šminkaju, koje koriste neki lep parfem i koje su predmet pogleda svih u prostoriji. Tako da ukoliko ste izbor ovakvog muškarca shvatite to kao veliki kompliment.

Izvori fotografija: 99hdwallpaper.com, festival-images.designdecor.in, the-best-wallpaper-2013.blogspot.com

Milica Popović

Comments