Muškarac sa Mesecom u Vagi mnogo voli umerene, lepe i negovane devojke. Nijedna crta vašeg karaktera mu neće promaći, jer je on upravo takav. Nemojte se ponašati netaktično i neprimereno trenutku, jer on to najviše mrzi. Što se tiče Venere u Vagi, pa kako bih vam rekla ako niste manekenka ili bar težite tom zvanju teško ćete privući ovog muškarca. On i te kako obraća pažnju na izgled devojke, iako se sam može s vremena na vreme ugojiti i dopustiti sebi koji kilogram više. Ali on se toliko šarmantno šali i ophodi prema vama da ćete svaku neravninu na njegovm telu veoma brzo prevideti – on na vama neće, to da znate. Tako da ukoliko vam je ulov ovakav muškarac pravac na trčanje, šta da vam kažem.

Muškarac sa Mesecom u Škorpiji voli žene sa tajnom. On sa devojkom voli da ćuti i uživa. Ukoliko ste brbljivica možda bih vam pre posavetovala drugi ulov. On je inteligentan, porodično orijentisan i takve devojke i traži. On voli jake žene koje znaju da se na pametan način izbore za sebe. Venera u Škorpiji voli seks. Tačka. Ali ukoliko ste ikada imali posla sa ovakvim muškarcem znate to i sami, zar ne. Pored toga privlače ga crne devojke, tamne kose i prodornog pogleda. Ukoliko se uklapate, samo napred.

Muškarac sa Mesecom u Strelcu voli avanturu, pa će ga samim tim privući devojka koja voli da putuje i nema problem da sa njim ode na planinarenje ili rafting. Ona može imati i poneki kilogram viška, neće to mnogo smetati ovom momku, dokle god je ona vesele naravi, dok god govori više jezika i sanja da jednog dana zajedno sa njim otputuje u neke daleke krajeve, ništa nije problem. Venera u Strelcu često bira za svoje saputnice strankinje ili pak one koje su rođene daleko od njega. Nema on problem niti predrasude sa drugim verama ili kulturama, tako da su ovakve devojke njegov najčešći izbor. On reaguje na lepu nogu i sportsku građu, tako da znate šta vam je činiti.

Pronađi sebe u njegovom horoskopu Horoskop: Pronađi sebe u njegovom horoskopu
Comments