Leto se završilo ali želja za putovanjem nikada ne prestaje. Svima nama je potreban odmor, a uzbuđenje i avanture nisu rezervisane samo za letnje mesece. U pustolovinama se uživa i na jesen, a to je možda i najidealnije vreme da posetite neki grad i da uživate u periodu kada nema mnogo turista i kada na miru možete da se prepustite izazovima i čarima odabrane destinacije. Smeštaj u hotelima uglavnom je skup pa ako želite da obiđete više destinacija tokom godišnjeg odmora, najbolje bi bilo da odsednete u hostelima.

Vreme je da se upoznate sa neverovatnim hostelima koji svojim komforom i dizajnom ne zaostaju ni najmanje za luksuznim hotelima. Ovi unikatni hosteli privlače pažnju miliona posetilaca širom sveta, a na forumima i internet portalima ljudi ne štede pohvale na njihov račun. Prostrane i osvetljene sobe, stilski nameštaj i bežični internet su samo neke od karakteristika ovih velelpnih zdanja. U njima ćete zaista uživati i verujte, poželećete da ne izlazite iz vaše sobe.

St Christopher’s Barcelona Hostel, Španija

Moderan i nedoljiv hostel smešten u srcu mediteranskog grada odiše pozitivnom atmosferom, a moderan dizaj svakako će vam se veoma dopasti.

St Christopher’s Barcelona Hostel Španija Najneverovatniji i najlepši hosteli na svetu
Comments