5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Sa vama delimo drugi deo zanimljivih istraživanja do kojih su došli astrolozi, a tema je “idealan posao za svaki horoskopski znak”. Vreme je za kratku analizu drugih šest horoskopskih znakova! Prvi deo pogledajte ovde!

Vaga: Ovaj znak je taj koji će u poslovnom okruženju stvoriti savršenu atmosferu. Uživaju da rade u kancelariji koja je lepo uređena i sa pozitivnim kolegama. Za njih ne postoji nemoguće, svaki zadatak je izazov.

Škorpija: Pripadnici ovog znaka u poslu pokazuju najbolje od sebe. Uživaju u administrativnim zadacima i od važnosti su uvek za okruženje u kojem rade. Poverite im najteže zadatke, uradiće i više od planiranog!

Strelac: Strelac je omiljen na poslu. Kolege su mu nakonjene i vole da sarađuju sa njim. Iako je dobar kao timski igrač, još je uspešniji kao vođa. Planirajte samostalan biznis!

iStock 000025370313Small Idealan posao za svaki horoskopski znak (2. deo)

Koje su to karakteristike vašeg idealnog posla?

Jarac: Veoma su ambiciozni, odgovorni i sasvim usredsređeni! Ne trpe autoritet jer imaju dosta ideja i kreativnih momenata koje čim osete moraju da sporovedu u delo.

Vodolija: Vodolija je sprema da se upusti u rizik. Uživa u istraživanjima i trudi se da u svemu bude jedinstvena. Za svaki problem nalazi rešenje. Odgovara im rad sa ljudima kojima treba pomoć.

Ribe: Ovaj znak je naklonjen umetnosti. Potrebna im je tišina za rad kada se trude da sve što mogu odrade sami, a onda i deo svog posla odrade u timu. Ribe su te koje uvek iznenade poštovanjem rokova i nadređenih.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice