Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Sa vama delimo drugi deo zanimljivih istraživanja do kojih su došli astrolozi, a tema je “idealan posao za svaki horoskopski znak”. Vreme je za kratku analizu drugih šest horoskopskih znakova! Prvi deo pogledajte ovde!

Vaga: Ovaj znak je taj koji će u poslovnom okruženju stvoriti savršenu atmosferu. Uživaju da rade u kancelariji koja je lepo uređena i sa pozitivnim kolegama. Za njih ne postoji nemoguće, svaki zadatak je izazov.

Škorpija: Pripadnici ovog znaka u poslu pokazuju najbolje od sebe. Uživaju u administrativnim zadacima i od važnosti su uvek za okruženje u kojem rade. Poverite im najteže zadatke, uradiće i više od planiranog!

Strelac: Strelac je omiljen na poslu. Kolege su mu nakonjene i vole da sarađuju sa njim. Iako je dobar kao timski igrač, još je uspešniji kao vođa. Planirajte samostalan biznis!

iStock 000025370313Small Idealan posao za svaki horoskopski znak (2. deo)

Koje su to karakteristike vašeg idealnog posla?

Jarac: Veoma su ambiciozni, odgovorni i sasvim usredsređeni! Ne trpe autoritet jer imaju dosta ideja i kreativnih momenata koje čim osete moraju da sporovedu u delo.

Vodolija: Vodolija je sprema da se upusti u rizik. Uživa u istraživanjima i trudi se da u svemu bude jedinstvena. Za svaki problem nalazi rešenje. Odgovara im rad sa ljudima kojima treba pomoć.

Ribe: Ovaj znak je naklonjen umetnosti. Potrebna im je tišina za rad kada se trude da sve što mogu odrade sami, a onda i deo svog posla odrade u timu. Ribe su te koje uvek iznenade poštovanjem rokova i nadređenih.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice