Budite kreativni u celoj kući

Praznična dekoracija ne mora biti isključivo vezana za vašu jelku i dnevnu sobu, vaš ceo dom može postati prava mala praznična oaza ako se odlučite za zavese ili posteljine od autentičnih materijala i neobičnih motiva. Ukoliko želite da ceo vaš dom prožme praznična atmosfera, možete nabavite vesele tepihe sa novogodišnjim motivima, salvete, stolnjake – bilo šta!

Ne zaboravite slatkiše

Slatkiši su sastavni deo svih praznika, a ukoliko imate malu decu ili unučad, oni moraju biti baš svuda u kući. Vaš sto u dnevnoj sobi može imati specijalnu sjajnu ćasicu namenjenu isključivo slatkišima, bombonama i kolačima, a slične kutijice možete ostaviti na više mesta po kući, kako bi bili dostušni svim članovima domaćinstva, ali i vašim gostima.

Sami pakujte poklone

Iako je mnogo lakše poveriti pakovanje poklona nekome drugome i to uraditi odmah nakon kupovine, papiri i kutije za poklone u svim prodavnicama uglavnom su isti i isuviše dosadni, a mogu dovesti i do toga da ne možete da razlikujete više poklona. Ukoliko želite da zaista obradujete svoje najdraže možete nabaviti zanimljive i originalne papire i kutije za poklone i ručno napraviti simpatična pakovanja različitih boja i oblika. Takođe možete napraviti i personalizovane kartice sa imenima kako bi uvek znali kome je poklon namenjen.

Naslovna fotografija: instagram.com/marzena.marideko

Aleksandra Aničić

Comments