Kada planirate letovanje i odlučite da na put krenete svojim automobilom i u dobrom društvu najmanje što želite je da na putu do mora imate neprijatna iznenađenja, a problemi sa automobilom svakako mogu biti jedan od njih. Kako sam se po prvi put odvažila da na duži put idem svojim autom, shvatila sam da i on zaslužuje adekvatnu pripremu za ovakvu avanturu.

Nedavno sam u razgovoru sa drugaricom saznala da i za to postoji jednostavno rešenje. Na EKO pumpama širom Srbije otkrila sam da na brz, lak i ugodan način svom autu mogu pružiti maksimalnu pažnju u vidu pit stop provere.

Nismo dugo čekale da posetimo jednu od EKO pumpi te smo uz pomoć ljubaznog pit stopera uradili sve provere na mom automobilu.

U pitanju je besplatna pit stop provera “Stani i proveri” na svim EKO pumpama koja traje samo 5 minuta, a neophodna je za bezbednu vožnju. Šest ključnih tačaka ove provere su one gde se ispituju: ulje, ulje za kočnice, tečnost za stakla, antifriz, svetla i gume. Ova provera moguća je svakog dana od 00 do 24 h, a akcija traje do 15. oktobra 2016. godine.

 

eko pumpa 1 jpg Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 7 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 6 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 5 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi!
Comments