Na EKO pumpi sačekala nas je i  EKO Smile kartica, koja donosi brojne poklon proizvode i pogodnosti prilikom kupovine na EKO pumpama. Svaka kupovina na nekoj od 54. EKO benziske stanice u Srbiji nagrađuje se poenima, a sakupljene poene možete zameniti za vredne poklone koji su predstavljeni u Smile katalogu.

Do sada nisam imala neprijatnosti tokom puta, ali kako kažu “bolje sprečiti, nego lečiti”. Nakon svih provera ljubaznog pitstopera, drugarica i ja smo bile sigurne da ćemo bezbedno stići na more.

Zato, ako ste i vi u “istom problemu” pravac EKO pumpa i uživajte u bezbednoj i udobnoj vožnji! I bezbrižnom letovanju, naravno!

smanjene Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! smanjene 2 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 2 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 9 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 10 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 12 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! smanjene 3 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi! eko pumpa 8 Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi!

Ipak, moram da napomenem, nemojte dozvoliti da samo duži putevi van grada budu povod za proveru automobila. O bezbednoj vožnji treba brinuti uvek, čak i kada je reč o svakodnevnim, kraćim destinacijama. Lično, otkako sam prvi put isprobala pit stop proveru, kad god sam u prilici i prolazim pored EKO pumpe, obavezno svratim na brzinsku proveru. To je samo 5 minuta, a, priznaćete, bezbedna vožnja vredi mnogo više!

Za više informacija posetite www.ekosmileklub.rs

Ideš na put Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi  Ideš na put? Stani i proveri svoj auto na EKO pumpi!

Posebno se zahvaljujemo Fiat-u Srbija. Posetite njihov sajt i pratite ih na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: Miomir Milić

Modeli: Aleksandra Anđelković , Nadica Lekić i  Petar Zmijanac

Stajling: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić 

 

Comments