Pravim imenom Eliot Polina Samner (Eliot Paulina Sumner), široj javnosti poznata kao kćer engleskog pjevača Stinga i glumice i producentice Trudi Stajler (Trudie Styler), sa svojim bendom I Blame Coco uspješno pronalazi svoj put – kako u glazbenom, tako i u modnom svijetu. Ova dvadesetjednogodišnjakinja iza sebe već ima album “Constant” s mnoštvom hitova, a njena glazba koristi se u svjetski poznatim serijama. Jedna od njih je svima nam omiljena “Tračerica” (Gossip Girl).

slika117 Ikona nove generacije: Coco Sumner

Kći slavnog oca sama se izdržava

Nevjerojatno je sramežljiva, nerado komunicira s nepoznatim osobama, a ne podnosi kada ljudi imaju predrasude o njoj kao o djevojci koja samo izlazi i živi na račun očeve slave. Koko je daleko od toga. Sama zarađuje za život i tvrdi da joj to što je Stingova kćer nije otvorilo niti jedna vrata u životu. Jednom prilikom snimala je kampanju za Burberry s modelom Agnes Din (Agyness Deyn) i kaže da je, kada je ugledala svoju veliku sliku na ulici, umrla od srama.

Osim glasom, ova neobična djevojka svijet osvaja svojim izuzetnim stilom odijevanja, koji je spoj tradicionalnog i neobičnog, baš kao i njena glazba. Često naglašava da joj nije jasno zašto neki u njoj vide modnu inspiraciju, jer ona jednostavno ne razmišlja o tome što obući. Definira svoj stil kao engleski, u nedostatku boljeg izraza. Nema omiljenog dizajnera, voli kupovati vintage komade jer su jeftiniji i udobniji i naglašava svoje zgražanje nad sezonskom kupovinom odjeće.

slika215 Ikona nove generacije: Coco Sumner

Svakodnevni izgled upotpunila je tregerima

slika315 Ikona nove generacije: Coco Sumner

Marama oko vrata začini svaku kombinaciju

Ono što nas oduševljava jeste u prvom redu njena ležernost i način na koji običnu bijelu pamučnu majicu nosi na crvenom tepihu. Često je viđena u raznim muškim kombinacijama, pa joj mnogi zamjeraju na nenaglašavanju ženstvenosti, ali ona pak tvrdi da u ženskastim ili izazovnim kombinacijama izgleda smiješno.

slika416 Ikona nove generacije: Coco Sumner

Kombinacija za šetnju s prijateljicom

slika510 Ikona nove generacije: Coco Sumner

Za nastup je odabrala neobično odijelo

slika68 Ikona nove generacije: Coco Sumner

Jedostavne krojeve osvježava šeširom

Bez obzira na sve bogatstvo kojim je bila okružena od svog rođenja, i na kojem bismo joj svi mogli zavidjeti, Koko je ostala dosljedna sebi. Tvrdi da nikada u životu neće otpjevati duet sa ocem i da nikada s njim nije razgovarala o glazbi.

slika75 Ikona nove generacije: Coco Sumner

Svog modnog odabira ne odriče se čak ni na snimanjima poput ovog

Veselimo se svemu što će ova kreativna djevojka u budućnosti ponuditi, s obzirom na to da joj cijeli svijet prognozira dugu i uspješnu karijeru. Sama je izjavila da se u glazbenim vodama osjeća kao dijete u prvom razredu osnovne škole i da je to tek početak nečega o čemu se boji čak i razmišljati.


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments