Nema mnogo ljudi sposobnih za potpunu slobodu, jer to znači potpunu otvorenost i potpuno preuzimanje odgovornosti za delanje u svim pravcima.

Da li neko, seksualno slobodan, mora da ima u iskustvu i grupni seks, i homoseksualna iskustva i razne oblike perverzija, da bi osvedočio tu slobodu?

Ili je dovoljno da i u svojoj seksualnosti bude ono što jeste, autentično ljudsko biće, svesno svojih potencijala, želja i mogućnosti i sposobno da pronađe načine da se izrazi.

Načine adekvatne sebi.

A ne nekim megalomanskim zamislima o slobodi.

Ako ste potpuno strejt, ne volite nikakve perverzije i eksperimente, nego volite ono što volite i hoćete samo ono što volite, budite slobodni, izvolite. Šta vas briga to što će neko tu slobodu nazvati konzervativnošću i nemaštovitošću? Uostalom, možda ste prošli kroz sve eksperimentalne faze, kao svaka osoba koja drži do svoje slobode, pa ste sami naučili da uopšte ne morate ništa što vam se ne mili i da je u tome tajna slobode. Možete da budete baš onakvi kakvi ste. Samo prvo morate da otkrijete kakvi ste to, a to će zahtevati malo eksperimentisanja i neprijatnih iskustava. U ime slobode.

tumblr mh8zjcORpI1qf2728o1 500 Imperativ seksualne slobode

Kao i sa svakom drugom slobodom, zloupotreba je česta i besmislena. A tumačenje, uglavnom pogrešno

Seksualno slobodna osoba nikada nije dosadan partner. Ne zato što će vas iznenađivati svojim egzotičnim performansima, nego zato što će se u seksu osećati stvarno dobro. Biće sto posto uključena, aktivna, senzitivna i umeće da uživa u svemu u čemu uživa.

Seksualna sloboda svakako znači neko iskustvo, ali to iskustvo nije izraženo u višecifrenim brojkama, nego u sposobnosti da se predaš erosu, da te duh seksa obuzme u potpunosti i da uživaš i daješ, kao da sutra ne postoji.

Comments