Nadjite deo u vašem domu od koga ćete napraviti svoj jesenji kutak. Ne mora to da bude veliki deo u prostoriji, dovoljno je da bude jedan sto ili polica koji će stajati u nekom delu sobe. Ukrasite ga elementima jeseni kao što su male bundeve, lišće, poljsko cveće, mirisne sveće, činija sa voćem, ili čega god da se setite. Napravite vaš savršeni jesenji kutak, koji može služiti kao dobrodošlica kada vam neko dođe u goste.

Kada smo pomenuli goste, možete ih iznenaditi prijatnom dekoracijom stola, kada ih okupite na nedeljnom ručku. Zlatkaste sveće, suvo lišće i po neka mala bundeva na sredini stola, učiniće da taj ručak ima posebnu čar.

Ako ste ljubitelji horor filmova i “Halloween-a”, možete vaš dom dekorisati i u tom stilu. Ubacite motive kao što su duhovi, paukovi, i naravno izrezbarena bundeva u tom stilu, koja je neizbežan motiv ovog praznika. Uzmite činiju kokica, upalite maraton horor filmova, i uživajte u vašem scary ambijentu!

Imamo još vremena dok nam ne stigne zima, koja nam nameće svoja pravila dekorisanja doma. Ali dok nam ne stignu irvasi i pahulje, uzmite stvar u svoje ruke, i napravite vašu jesenju oazu mira, u kojoj će vam sigurno biti lepo i udobno.

Naslovna fotografija: instagram.com/martaa_home

Andrea Aras 

Comments