Oaza prijatnosti i udobnosti, mesto mira, ali i zabave kada god to poželimo, mesto gde se osećamo najbolje, najsigurnije i mesto koje je samo naše – tako bismo mogli da definišemo sopstveni dom. To je mesto kojem se često radujemo kada nismo dugo u njemu, mesto na koje smo navikli i koje nam prema svim parametrima izuzetno prija. Zato uvek treba da vodimo računa kada uređujemo naš dom i da biramo stvari prema osećaju, a ne prema nekim trendovima. 

I sasvim je u redu da kada nam se nešto ne svidi da to menjamo, ukoliko smo u prilici. Međutim, i sami sigurno imate neke komade za koje vas vežu najdivnije uspomene i sećanja i koji stoje tu godinama i koje ne planiramo nikada da pomerimo. Neki komadi imaju tu emotivnu vrednost, a neki imaju i druge vrednosti. Brend The Citizenry bavi se ručnom izradom komada za vaš dom, kojima ćete definitivno biti oduševljeni bez obzira na vaš stil. 

Komadi koje oni prodaju ne možete da nađete u regularnim radnjama i na web stranicama koje se bave prodajom bilo kakvih elemenata za kuću. Njihovi komadi su specijalni, originalni i pre svega izrađeni sa puno ljubavi i pažnje. I to nije samo fraza. Naime, oni sarađuju sa zanatlijama širom sveta, kako bi svu robu koju prave učinili dostupnijom i naravno unikatnijom. Pitate se šta tačno oni proizvode, odnosno prave. Širok je spektar i njihov asortiman obuhvata sve od tekstila, preko nameštaja pa do sitnih ukrasa, sitnica za kuću i stvari koje definitivno ne možete pronaći na drugim mestima. 

Vrlo je važno napomenuti da ovaj brend veoma vodi računa o platama zaposlenih i uslovima u kojima rade i ne pravi se ne ograničen broj serija. Ovaj brend fokusiran je na kvalitet, ne na kvantitet, što je prava retkost u današnje vreme.

Iako je spektar njihovog interesovanja i proizvodnje zaista širok, izdvaja se glavna crta po kojoj možemo na svakom koraku da prepoznamo ovaj brend. U pitanju je boho stil i prirodni vajb. Naime, teksture su veoma glatke, nežne i mekane, a gotovo sve prave od prirodnih materijala.

Postoje i oni komadi po kojima su posebno prepoznatljivi i između ostalog to su tepisi. Određene vrste tepiha, koje potpisuje ovaj brend ručno su izrađene od ovčije vune i to u Indiji, mestu gde se izrađuju najbolje prostirke ovakve vrste na svetu. Ove tepihe možete da kombinujete sa nameštajem prirodnih materijala i boja, blagih tonova i drvenih elemenata.

Zatim, praktične korpe za skladištenje napravljene od palminog lišća iz Meksika odlične su za igračke, sitnice, koje nemate gde da odložite, posteljinu i sve ostale stvari koje vam padnu na pamet. Ovo su najoriginalnije korpe za skladištenje koje možete imati u svom stanu. Na vama je da odlučite da li ćete korpe držati u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili hodiku. Ujedno su i odlična dekoracija.

Comments