Irena Lalić je uspešna poslovna žena i preduzetnica, vlasnica agencije za poslovno savetovanje, StarGate, Beograd, koja je organizator i nosilac projekta zvanog Business Café – poslovnog događaja koji je nastao zarad pospešivanja preduzetništva i umrežavanja preduzetnika. 25. novembra će u Beogradu biti održan osmi po redu Business Café, te smo tim povodom sa Irenom uradili intervju i otkrili vam sve pojedinosti koje se tiču ovog veoma uspešnog projekta, ali i preduzetnišva u Srbiji.

WANNABE MAGAZINE: 25. novembra održava se osmi po redu Business Café Srbija. Koliko će se on razlikovati od svih prethodnih?

IRENA LALIĆ: Prisećajući se prvog Business Café-a u Beogradu, koji sam održala pre više od godinu dana, zapravo uočavam da svi imaju jedinstvenu pozitivnu energiju koja motiviše i pokreće, a opet je svaki drugačiji od prethodnog. Verovatno to ima veze s tim što se pored stalnih posetilaca koji ne propuštaju Business Café okupi i velik broj novih preduzetnika, koji dolaze po prvi put, a kada se toliko različitih energija spoji na jednom mestu rezultat je sjajan ali uvek drugačiji. Sagovornici koje pažljivo biram su preduzetnici s bogatim poslovnim iskustvom i mudrošću, bez obzira na godine i vrstu posla. I što je najvažnije, svi smo tamo s jednom, najboljom namerom, a to je da ostvarimo nova poslovna poznanstava, da učinimo korak više u razvoju svog poslovanja i da učimo jedni od drugih. Sve ovo, verujem, doprinosi inspirativnoj, pozitivnoj i uvek drugačijoj atmosferi Business Café-a.

irena lalic 1 Wannabe intervju: Irena Lalić, organizator i nosilac Business Café a

Ko će biti gosti ovog Business Café-a?

Ovog puta, na Business Café-u ugošćavam Branimira Gajića, osnivača i partnera kompanije “Infostud” iz Subotice, Sonju Dakić, partnerku u preduzeću “DajDaj” iz Beograda i Dušana Basala, senior partnera iz Atria Group-a iz Beograda. Zanimljivo je reći da su svo troje preduzetnici organizovani u partnerski način poslovanja i da su putevi kojim su došli do partnerstava različiti. Kako, saznaćemo u sredu, 25. novembra u 18h, u restoranu “Azzaro Red Club”, Novi Beograd.

Comments