Wannabe je, pre svega, modni magazin, pa mi recite koja se to pravila odevanja, po Vašem mišljenju, moraju poštovati u poslovnom svetu?

Sudeći po posetiocima koji dolaze na Business Café, gde je stil oblačenja smart casual, naši preduzetinici, dame i gospoda imaju stila. Svakome može da se dogodi poneka neusklađenost, i ne kažem da nema promašaja i kod muškaraca i kod žena u oblačenju, ali, ako mogu uzeti sebi za pravo da govorim na temu oblačenja, svakako je savet damama da povedu računa, jer mi se čini da njihovi promašaji mogu da budu prilično upadljivi. Na Business Café nam u poslednje vreme redovno dolazi jedna dama koja je i modni coach, pa eto prilike da proverimo primerenost svog stila odevanja i naučimo nešto novo.

irena lalic intervju 3 Wannabe intervju: Irena Lalić, organizator i nosilac Business Café a

Koliko pažnje Vi posvećujete svom odevanju?

Rođena sam u nedelju i sećam se da je moja pokojna baka govorila da su to osobe koje vole lepo da se oblače. U mom slučaju se pokazalo tačnim. Izuzetno mi je važno da odevanje bude u skladu s prilikom. Trudim se da vodim računa. Pri tom, ne smatam da odevanje treba da bude skupoceno da bi bilo prigodno i smisleno. Volim damski business look sa primesom urbanog, to je neka moja lična kategorija. Bitan mi je osećaj koji mi garderoba izaziva kada je obučem i kad se pogledam u ogledalo. Crna, siva, bela i bež boja kod mene su najzastupljenije, volim i jarke boje a posedujem i po neki višebojni komad garderobe. Diskretan nakit i šminka su nešto što nikad ne bih zamenila preterano upadljivim.

Koji je Vaš životni, ali i poslovni moto?

Ma koliko bilo teško, istrajati u tome da budemo kreatori svog života a ne statisti u njemu. Strast je ono što nas pokreće, zato, radimo ono što volimo jer samo tako ćemo dati svoj maksimum i doseći svoje najviše visine.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: Privatna arhiva.

Jasna Đorđević

Comments