Tokom prvog gledanja ovog klipa, nećete moći mnogo da čujete i razumete, zato što ćete se smejati i biti u neverici. Pitaćete se da li je ova žena ozbiljna, da li se nešto mnogo naljutila, ili je drogirana, ili je prosto veoma temperamentna i strastveno izlaže svoj stav. Do kraja klipa osećaćete se zabavljeno i zainteresovano, pa ćete ga pogledati još jednom. A onda ćete shvatiti da je priča potpuno iskrena i autentična. Ona ne voli veliki penis, ne može da ga smisli i ne treba joj da je žulja i ograničava. Ona tačno zna šta hoće, na ogromno olakšanje i večnu zahvalnost svih vlasnika malih penisa:

A kad pogledate klip, pročitajte komentare – ljudi su reagovali i to pretežno veoma normalno i duhovito. Tip koji u klipu govori posle nje, izražava većinsko mišljenje, koje se zakačilo za pojam malog penisa. Jer ona nije govorila o santimetrima i nije zapravo objasnila na koliko mali, odnosno veliki penis misli, pa komentatori tumače da je verovatno mislila na prosečnu veličinu.

Ono što muškarce zanima je u kojoj meri žene dele njeno mišljenje, a ono što mogu da ponudim kao deo odgovora, je ono što sam iskusila, čula od mnogih žena i od nekih muškaraca – sklonosti su individualne.

Neke žene vole veliki penis, dakle natprosečne veličine, jer im on pruža stimulaciju koja im odgovara, a uglavnom se radi o pritisku koji aktivira njihovu G tačku. Neke druge vole nešto drugo, što im veliki penis uskraćuje, a manji omogućava, a uglavnom se odnosi na stimulaciju trenjem, ili, žargonski rečeno, sitan vez – pri čemu se misli na brzo prodiranje i povlačenje, plitku penetraciju koja daje osećaj trljanja, za razliku od duboke koja koja daje osećaj ispunjenosti, ali promašuje to trljanje koje njima odgovara.

Comments