Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Ispovest: Zašto volim mali penis

Ispovest: Zašto volim mali penis

1/2

Tokom prvog gledanja ovog klipa, nećete moći mnogo da čujete i razumete, zato što ćete se smejati i biti u neverici. Pitaćete se da li je ova žena ozbiljna, da li se nešto mnogo naljutila, ili je drogirana, ili je prosto veoma temperamentna i strastveno izlaže svoj stav. Do kraja klipa osećaćete se zabavljeno i zainteresovano, pa ćete ga pogledati još jednom. A onda ćete shvatiti da je priča potpuno iskrena i autentična. Ona ne voli veliki penis, ne može da ga smisli i ne treba joj da je žulja i ograničava. Ona tačno zna šta hoće, na ogromno olakšanje i večnu zahvalnost svih vlasnika malih penisa:

A kad pogledate klip, pročitajte komentare – ljudi su reagovali i to pretežno veoma normalno i duhovito. Tip koji u klipu govori posle nje, izražava većinsko mišljenje, koje se zakačilo za pojam malog penisa. Jer ona nije govorila o santimetrima i nije zapravo objasnila na koliko mali, odnosno veliki penis misli, pa komentatori tumače da je verovatno mislila na prosečnu veličinu.

Ono što muškarce zanima je u kojoj meri žene dele njeno mišljenje, a ono što mogu da ponudim kao deo odgovora, je ono što sam iskusila, čula od mnogih žena i od nekih muškaraca – sklonosti su individualne.

Neke žene vole veliki penis, dakle natprosečne veličine, jer im on pruža stimulaciju koja im odgovara, a uglavnom se radi o pritisku koji aktivira njihovu G tačku. Neke druge vole nešto drugo, što im veliki penis uskraćuje, a manji omogućava, a uglavnom se odnosi na stimulaciju trenjem, ili, žargonski rečeno, sitan vez – pri čemu se misli na brzo prodiranje i povlačenje, plitku penetraciju koja daje osećaj trljanja, za razliku od duboke koja koja daje osećaj ispunjenosti, ali promašuje to trljanje koje njima odgovara.

Editors choice