Više puta sam čula da su žene izjavile kako su iskusile iznenađujuće delotvoran i oslobađajući seks, sa muškarcima koji su imali male penise, a rečenica kojom su to opisivale “ni manjeg penisa, ni boljeg seksa” ima i detaljno objašnjenje – ti mali penisi bili su manji od prosečnih, dakle ispod 14 santimetara, a ta, naizgled nedovoljna veličina zapravo ih je podstakla da aktivno krenu u potragu za zadovoljstvom bez ustručavanja i da “divljaju” onako kako to strastveno nagoveštava tamnoputa ljubiteljka malih penisa.

Diskutabilni pojam malog penisa, koji se tumači kao prosečna veličina, ovim razrešava dilemu. Mali je mali, a ne prosečan.

mali penis ispovest Ispovest: Zašto volim mali penis

Mnoge žene se slažu da je prosečan penis sasvim zadovoljavajući, da je ugodno uzeti ga u usta i da im obezbeđuje adekvatnu stimulaciju i orgazam u nekoliko poza. Velike penise pretežno vole žene koje svršavaju u samo dve poze – u misionarskoj, dubokom penetracijom i kad su one gore i pokreću se klizajućim pokretom napred – nazad, a ne nabadajućim, gore-dole.

Žene sa puno iskustva kažu da je erekcija koja traje dovoljno dugo – a dovoljno dugo je od 10 do 20 minuta, što je zapravo dosta duže od proseka, jedino što je važno kod penisa.

Sve ostalo je stvar opuštenosti, maštovitosti, emocija i strasti.

Pročitaj i ovo:

Intimno ženski: Nedostatak penisina u organizmu

Aleksina Đorđević

Comments