Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Počinjete zajednički život zato što želite da vidite kako će vam ići pre nego što rešite da ozvaničite svoju vezu, ili zato što vas papirološki deo zajedništva uopšte ne zanima, ili prosto zato što vam je tako praktičnije i ekonomičnije. Iz kojih god razloga otpočinjete zajednički život, srešćete se sa sličnim izazovima sa kojima se suočavaju svi mladi parovi u prvoj godini deljenja “soli i jastuka”.

View this post on Instagram

Forever grateful for these two and pink van! 🚙 How's your start of the week going? Styling @akweddings . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Seksualni život se proređuje

Kad postanete “cimeri” hemija se povlači – očekivali ste da ćete provoditi više kvalitetnog vremena zajedno, sada kad ne morate da se cimate i menjate svoj raspored, da biste mogli da prenoćite zajedno, ili samo da se vidite na nekoliko sati. Pa, kad ste izdvajali vreme za voljenu osobu, izgleda da ste bili svesniji vrednosti tog vremena i koristili ste svaku priliku da vodite ljubav, da bi vam svaki susret bio kompletan. Sada, kad ste jedno drugom pri ruci, postaje dragocena potreba za privatnošću, a nezadovoljstvo i nervoza zbog prilagođavanja i prihvatanja dolaze na prvo mesto. Sa užasom shvatate da se niste seksali već nedelju dana i da niste ni pomislili na to i da vas sada kad imate prilike za to svakog dana, prečesto mrzi da se upuštate u akrobacije. Radije radite sa partnerom cimerske stvari, nego krevetske. Ok, to je uobičajeno i očekivano i nije za paniku. Ali ako on šizi zbog toga, prebacuje vam i ljuti se, onda imate problem koji morate da rešavate – dodatnim prilagođavanjem i prihvatanjem.

Pitanje potomstva

Čekate li da se trudnoća dogodi, ili se pravite da to ne radite, rizikujući povremeno u prikrivenoj nadi da će slučajna trudnoća doneti odluku umesto vas, a ipak, kad dobijete menstruaciju, više vam lakne, nego što ste razočarane? Pa, ako niste sigurne da želite dete i ako se niste o tome dogovorile sa partnerom – ako ste oboje nesigurni i nedefinisani po tom pitanju, stalno ćete se osećati rastrzano tim iščekivanjem da se nešto dogodi i olakšanjem kad otkrijete da se to još uvek nije dogodilo. Razmatrajte pitanje potomstva i roditeljstva kao odrasle osobe – za dobrobit svog budućeg deteta.

Editors choice