Sweat

Ukoliko ste bili u potrazi za aplikacijom koja će osim treninga, ponuditi korak po korak program koji prati vaš progres, sa velikom fitnes zajednicom i motivacionim trenerima – onda je ovo savršena aplikacija za vas! Sertifikovani treneri nude fantastične treninge i programe koji su pokazali fenomenalne rezultate u transformaciji žena fizički, emocionalno i mentalno.

Workout For Women

Ova aplikacija nudi kratke, efektivne treninge sa programima u trajanju od nekoliko nedelja (uz dostupnu pomoć profesionalnih trenera koji će nam pomoći u dostizanju cilja). Treninzi jačeg intenziteta u trajanju od 7 minuta vam svojim sklopom vežbi omogućava da ih radite bilo gde u vašem domu, takođe bez potrebe za rekvizitima.

Freeletics

Personalni trener je tu da vam objašnjava i pokazuje sve šta treba da radite i pomaže u svemu što želite da postignete, na planu ishrane i izgleda vašeg tela. Ova aplikacija nudi upravo to. Počnite tako što ćete popuniti svoj profil na aplikaciji koja bi vam nakon toga  pomogla da odredite svoj fitnes nivo i cilj. Sve što treba da uradite je da odredite kada želite da trenirate (bez bilo kakvih rekvizita i ostale opreme), pratite svoje napravljenje planove treninga uz pomoć trenera koji će vam davati povratne informacije za sve što radite tokom treninga i svog fitnes puta! Ipak više ne izgleda nemoguće trenirati kod kuće i održavati formu, zar ne?

Naslovna fotografija: unsplash.com

Anja Dragović

Comments