S obzirom na to da živimo u eri blogovanja, otkrij nam koje su to modne blogerke tebe podstakle da i sama počneš da se baviš ovim poslom?

JANA DAČOVIĆ: U vreme kada sam započela ovaj posao, nije bilo domaćih blogerki, tako da sam inspiraciju dobila od devojaka iz inostranstva. Bethany Mota me je podstakla da započnem svoj YouTube kanal i želim da devojčice koje gledaju moje snimke imaju isti osećaj koji sam ja imala kada sam pre tri godine sasvim slučajno naišla na njen snimak.

jana dacovic intervju 2 Upoznajte srpske YouTube zvezde: Jana Dačović

Blogovanjem se baviš od svoje 14. godine. Kako su ljudi oko tebe reagovali kada si im rekla da želiš da pokreneš svoj blog, a kako danas gledaju na tvoje blogovanje?

JANA DAČOVIĆ: Kada sam započela da sa bavim ovim poslom, to nikome nisam rekla. Nadala sam se da će to ostati tajna, međutim uverila sam se da je to nemoguće. Tada me od prijatelja niko nije shvatao ozbiljno, a danas mi govore kako veruju da ću u budućnosti ozbiljno zarađivati i razviti svoj biznis. Roditeljima je u početku bilo teže da shvate sve to, što i razmem. Nisu odrasli u tom dobu i pre mene nikada nisu videli da neko radi nešto slično. Dopustili su mi da nastavim sa YouTube-om ukoliko ne popustim u školi i ukoliko se budem ponašala primereno svojim godinama.

Comments