Da li blogovanje shvataš samo kao hobi ili bi volela da jednog dana ono preraste u tvoje zanimanje?

JANA DAČOVIĆ: U trenutku kad sam zaradila svoj prvi dolar, bila sam sigurna da je to nešto što želim zauvek raditi. Jedan od ciljeva u životu mi je da radim ono šta volim i da od toga pristojno zarađujem, i naravno da bih volela da blogovanje bude moje zanimanje. Međutim, ne planiram da zbog toga napustim školu, tako da svakako planiram da upišem fakultet. Da li ću se baviti samo blogovanjem ili blogovanjem i poslom za koji sam se školovala, još je rano reći.

jana dacovic intervju 1 Upoznajte srpske YouTube zvezde: Jana Dačović

Uzor si mnogim svojim vršnjakinjama, ali i mlađim devojčicama koje redovno prate tvoje postove. Koliko ti prijaju pozitivni komentari koje dobijaš, a kako gledaš na one negativne, koji su takođe neizostavni u ovom poslu?

JANA DAČOVIĆ: Kao što sam već rekla, u početku me je Bethany Mota podstakla i inspirisala, međutim sada su to devojke koje me prate. Njihove poruke me motivišu da iz snimka u snimak budem bolja i kad god pročitam neki lep komentar, on mi ulepša dan. Prvi negativni komentar mi je malo teže pao, međutim vremenom sam se navikla na njih. Ne obraćam pažnju na to i više me zaboli kada neka devojka koja voli da me prati kaže da joj se video nije naročito dopao, nego kada mi osoba koja me ne podržava uputi neku negativnu poruku.

Comments