Svima je poznat onaj grozan osećaj kada nakon detaljno očišćenog toaleta, staklo na tuš kabini već nakon prvog tuširanja opet izgleda prljavo i neuredno. Upravo zbog tog posla za koji se čini da je uzaludan, mnogi prosto odustaju, i tuš kabina narušava izgled čistog kupatila. Kako biste to izbegli, za vreme svakog svog tuširanja iskoristite priliku i prebrišite staklo sa unutrašnje strane i ono če uvek biti blistavo i čisto, bez naknadnog čišćenja.

Ako su po stanu razbacene stvari na sve strane, i pored toga što je stan čist delovaće neuredno. Zato je jako važno da svaka stvar ima svoje mesto i da se trudimo da je tamo uvek vraćamo. Pored toga što će stan delovati urednije, i vi ćete biti bolje organizovani i izbeći ćete one stresne situacije kada ne možete da nađete stvar koja vam je hitno potrebna u datom trenutku.

Održavanje stana urednim je, između ostalog, i ogledalo osobe, te je poželjno da svako u skladu sa svojim obavezama pronađe individualni način organizacije koji će odgovarati ličnim senzibilitetima, a ovo su neki od saveta koje svako može primeniti kako bi sebi olakšao i oslobodio što više vremena za slobodne aktivnosti.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspire_me_home_decor

Marjana Toković

Comments