Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Ima onaj citat koji glasi: kada dođe proleće pitanje je samo gde ćeš biti najsrećniji. Srećan si pa si srećan i tu nema puno dileme samo naći mesto gde si najsrećniji i ljude koji su kao proleće. E kad dođe jesen situacija je malo drugačija i pitanje je samo gde ću želeti uopšte da budem kad je hladno, sumorno i dosadno, i odgovor je neretko kao po defaultu jedan – kuća. Želimo udobno, ušuškano, naše, prijatno, a kako se jesen približva želim sve to isto samo osveženo novim apdejtovima iz sveta dizajna. Ovi trendovi će ti doneti pravu promenu koja je potrebna za novu sezonu, i to od velikih radova i krečenja, koji su veoma često zbog nepraktičnosti van pitanja, i čeka se opet čuveno proleće, do sitnica koje možeš da uneseš i izmeniš i revitalizuješ svoj prostor za život i spremiš ga za novu, “movies&chill” sezonu.

Black is the new black

Naravno, belih podova smo se nagledali i stvarno ih volimo, imali su svoj momenat koji zapravo još uvek traje jer taj trend ne prestaje, ali za sasvim drugačiji, alternativni stil, probaj da ih ofarbaš u crno. Idi za teksturom i prefarbaj sirovi betonski pod, uglačani mermer, drveni pod i svaki od njih daje novu verziju poda i novi vajb celokupnom enterijeru. Ipak, imaj na umu da ovaj potez nije baš za svakoga, i da je prilično ekstreman tako da nemoj da se upuštaš u ovo ukoliko nisi stoprocentno sigurna.

Unesi sunce u dom

Možda je Ultra Violet zvanična Pantone boja godine, ali i ovo je jedno veliko ali, zlatkasto žuta takođe ima svoj momenat, možda ne na pistama ali u enterijeru svakako. Iako se ovo pravo sunce pomalo gasi, sve je umornije i slabije sija, i dani su kraći, ne dozvoli da se to dogodi i u tvom stanu. Nakon leta, sunce je zaslužilo malu pauzu ali su i naši domovi zaslužili da ne ostanu bez njega. Unesi bilo koji komad od vaze preko jastučića do zavesa, u najkritičniju, najsumorniju prostoriju i gledaj kako oživljava uz samo malo tople žute.

Editors choice