Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/3

Dupliranje

Kombinovanje svega i svačega je veoma prisutno na pistama to znamo, a monohromatski dizajn preuzima vođstvo u restoranima i hotelima širom sveta, no u takvoj konstelaciji stvari sasvim novi i neočekivan trend se pojavio u svetu dizajna u kratko glasi – sinhronizovana umetnost. U prevodu, probaj da grupišeš iste radove, kao seriju, na jednom zidu. Bilo da se opredeliš za crteže sa floralnim ornamentima ili crno-bele fotografije pokušaj da ukombinuješ sličnu atosferu i slične radove, a nekad možda i gotovo iste. Rezultat će biti krajnje chic osvežen zid, na kome stalno možeš da intervenišeš i igraš se.

Luksuz i zlato

Bronzane statue, statuice, tapete, dekadentni bogati materijali i posebno sve što podseća na Art Deco epohu je ponovo aktuelno. Inspiriši se umetnošću Art Deco epohe, ili nekim autorima Art Nouveau epohe, kao što je, svakako na provm mestu Klimt, i možda nađeš neke sjajne ideje za svoj enterijer. Malo brižljivo odabranih detalja može da napravi neverovatnu promenu.

Grančice umesto cveća

E da – grančice i ne – nije uopšte depresivno da umesto cveća stoje suve grane. Uostalom i ne moraju biti suve. Realno je da treba prihvatiti da su proleće i leto prošli, a sa njima i svo čarobno, mirisno cveće koje obožavamo, ali to ne znači da flore treba da manjka u životnom prostoru. Okreni se ka svemu onome što jesen ima da ponudi i uzmi najbolje iz njene bašte – tamno crvena, tamno ljubičasta i žuta su uvek preporuka, kao i suvo cveće generalno.

Editors choice