Vreme je da iz svog garderobera izvučete tople džempere, šalove, čizmice i svu onu garderobu koju ste nakupovali za jesen, a do skoro niste mogli da nosite, jer su temperature i dalje bile letnje.

Koliko god vam možda smetala hladna jutra i kišni dani, jesen je idealno godišnje doba za sjajne odevne kombinacie. Sada je vreme da se susretnu letnje i zimske stvari, da se kombinuju teksas šorcevi i debeli džemperi, da se duboke čizme nose na gole noge!

Međutim, ako niste baš manekenski građene, možda vam se čini da većinu jesenjih trendova ne možete da iznesete na pravi način. Sve se to nekako čini prikladnijim za mršavice, a vama, damama sa oblinama, teže je da napravite dobre kombinacije.

Mi ćemo vas razuveriti predstavivši vam najvrelije jesenje trendove koje će odlično stajati damama sa oblinama!

Crvena boja

Jesenji trendovi za punije dame 1 Jesenji trendovi za punije dame

Crvena boja ima tu moć koju nema nijedna druga boja. U crvenoj garderobi delovaćete odvažno, smelo i pune samopouzdanja. Odaberite haljinu dužine do kolena, a struk istaknite crnim kaišem.

Printovi

Jesenji trendovi za punije dame 2 Jesenji trendovi za punije dame

Ove sezone nosiće se printovi u zemljanim bojama koji podsećaju na šare sa ćebeta ili ćilima. Ležerne tunike sa ovakvim printovima odlično će izgledati uz farmerke i glomazan nakit.

Teksas

Jesenji trendovi za punije dame 3 Jesenji trendovi za punije dame

Haljine i suknje od džinsa dužine do kolena su odličan izbor i za posao, ali i za druge prilike. Naglasite struk kaišem i obavezno obujte cipele na štiklu!

Veštačko krzno

Jesenji trendovi za punije dame 4 Jesenji trendovi za punije dame

Ove jeseni i zime, što je očiglednije da je vaš krzneni prsluk ili bundica veštački, to bolje! Odaberite krzno jarke boje ili čak i sa printom i uklapajte ga uz svedenije odevne kombinacije. Jednobojni kombinezon, visoke potpetice, krupan nakit i jedan ovakav komad od veštačkog krzna, sjajna su kombinacija za večernji izlaak.

Plava boja

Jesenji trendovi za punije dame 5 Jesenji trendovi za punije dame

Šerpa plava je boja koja će biti hit jeseni. Odaberite bluzu sa peplum karnerom, stavite upečatljiv nakit i osećaćete se moćno!

Karirano

Jesenji trendovi za punije dame 6 Jesenji trendovi za punije dame

Najbolje bi bilo da izaberete karirane haljine ili suknje, koje su lepo ukrojene i sa takvom šarom koja neće činiti da izgledate krupnije. Izaberite modele tamnije boje i kombinujte ih uz jednobojne majce.

Geometrijske šare

Jesenji trendovi za punije dame 7 Jesenji trendovi za punije dame

Geometrijske šare mogu stvoriti optičku varku da ste mršavije, istaći vaše prednosti i sakriti mane. Budite samo pažljivi kod izbora jer neke šare mogu imati upravo suprotan egekat!

Lenka Gatić

Comments