Tradicionalni srpski ukus od danas je još gušći – novi Moja Kravica GUSTI jogurt predstavljen je na druženju organizovanom u Srpskoj kafani. Veliki broj novinara uživao je u neodoljivom ukusu Moja Kravica GUSTOG jogurta, a druženje je upotpunjeno specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje i starogradske muzike. U opuštenoj atmosferi predstavnici medija uživali su u različitim kombinacijama tradicionalnih domaćih jela i Moja Kravica GUSTOG jogurta.

Pun ukus i kremasta struktura Moja Kravica GUSTOG jogurta učiniće da ovaj proizvod postane neizostavni deo svakog vašeg obroka. Novi, Moja Kravica GUSTI jogurt idealna je i veoma hranljiva i kvalitetna užina u kombinaciji sa omiljenom hranom. Proizveden je po tradicionalnoj domaćoj recepturi, od mleka vrhunskog kvaliteta.

Moja Kravica Gusti jogurt Jogurt koji najviše volite u NOVOM izdanju

“Zahvaljujući spoju tradicionalnog ukusa Moja Kravica jogurta i domaće recepture koja obezbeđuje gustinu, novi Moja Kravica GUSTI jogurt obradovaće sve gurmane i hedoniste. Bogata gustina doprineće većem užitku kombinovanjem uz Vaša omiljena jela. Već nakon prvog gutljaja novog Moja Kravica GUSTOG jogurta nećete odoleti njegovom ukusu i kremastoj strukturi, i sigurni smo da će ovaj jogurt postati neizostavni deo svake trpeze.“, – istakla je Marija Malović, PR menadžer kompanije Imlek.

Comments