Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Svi su nesrećni u tom trouglu

Prevarena osoba je očajna, suočena sa izdajom, sa obezvređivanjem svega u šta je verovala i ulagala, preljubnik se uvija kao crv pritisnut osećanjem krivice, žaljenjem, mržnjom prema sebi što nanosi bol nekome koga zapravo voli. Treća osoba se oseća kao uljez, bezvredna i neželjena, kao neko ko je iskorišćen i zloupotrebljen i čija osećanja se ne uzimaju u obzir. Svi su ljuti, povređeni i nesrećni.

View this post on Instagram

Lately we’ve been finding a lot of joy in documenting memories. Not just taking a pretty picture but really capturing the emotion we felt in the moment and painting it into a snapshot to keep for later. To show you the essence of a place and to tell you how we felt when we experienced it through a single image is hard. Sometimes we succeed and sometimes we don’t. But it’s beautiful to see how you interpret it, what it makes you feel, and what you imagine through it. That is the most special thing to us. How does this picture make you feel? ✎……………………. #bestvacations #speechlessplaces #traveltagged #travelcouple #traveltogether #dirtybootsmessyhair #instacouple #travelbloggers #couplebloggers #travelingcouple #lovetotravel #travelcommunity #travelnow #placestosee

A post shared by KATERINA & YINON (@katerinandyinon) on

I kada preljubnici ostanu zajedno, tu nema sreće

Kada se stvari raščiste, ponekad se neverstvo oprosti, i par pokuša da popravlja temelje svog odnosa. Ponekad uspeju u tome, ali češće veza krene silaznom putanjom i počne da se gasi, uglavnom zato što onaj ko je oprostio shvati da je učinio i da čini sve što je u njegovoj moći, a ipak nije srećan i ispunjen. Ponekad svako od troje učesnika ode svojim putem, da sam leči svoje rane i možda pronađe novu ljubav i sreću. Ponekad, preljubnici započnu vezu, koja sada više nije tajna, nego zvanična. Znate onu poslovicu “oteto – prokleto”? Istinita je. Koliko god ta veza bila duboka i strasna, biće opterećena znamenjem početka – nečijom nesrećom, slomljenim srcem, bolom i razočaranjem. Ljudi mogu da odaberu da ostanu u nesrećnom odnosu, jer su im druge stvari važnije od sreće, ali pre ili kasnije, ponovo moraju da naprave izbor – kad biraju između sebe i svog života i ostajanja u nesrećnoj vezi.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/katerinandyinon

Brankica Milošević

Editors choice