Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Svi su nesrećni u tom trouglu

Prevarena osoba je očajna, suočena sa izdajom, sa obezvređivanjem svega u šta je verovala i ulagala, preljubnik se uvija kao crv pritisnut osećanjem krivice, žaljenjem, mržnjom prema sebi što nanosi bol nekome koga zapravo voli. Treća osoba se oseća kao uljez, bezvredna i neželjena, kao neko ko je iskorišćen i zloupotrebljen i čija osećanja se ne uzimaju u obzir. Svi su ljuti, povređeni i nesrećni.

View this post on Instagram

Lately we’ve been finding a lot of joy in documenting memories. Not just taking a pretty picture but really capturing the emotion we felt in the moment and painting it into a snapshot to keep for later. To show you the essence of a place and to tell you how we felt when we experienced it through a single image is hard. Sometimes we succeed and sometimes we don’t. But it’s beautiful to see how you interpret it, what it makes you feel, and what you imagine through it. That is the most special thing to us. How does this picture make you feel? ✎……………………. #bestvacations #speechlessplaces #traveltagged #travelcouple #traveltogether #dirtybootsmessyhair #instacouple #travelbloggers #couplebloggers #travelingcouple #lovetotravel #travelcommunity #travelnow #placestosee

A post shared by KATERINA & YINON (@katerinandyinon) on

I kada preljubnici ostanu zajedno, tu nema sreće

Kada se stvari raščiste, ponekad se neverstvo oprosti, i par pokuša da popravlja temelje svog odnosa. Ponekad uspeju u tome, ali češće veza krene silaznom putanjom i počne da se gasi, uglavnom zato što onaj ko je oprostio shvati da je učinio i da čini sve što je u njegovoj moći, a ipak nije srećan i ispunjen. Ponekad svako od troje učesnika ode svojim putem, da sam leči svoje rane i možda pronađe novu ljubav i sreću. Ponekad, preljubnici započnu vezu, koja sada više nije tajna, nego zvanična. Znate onu poslovicu “oteto – prokleto”? Istinita je. Koliko god ta veza bila duboka i strasna, biće opterećena znamenjem početka – nečijom nesrećom, slomljenim srcem, bolom i razočaranjem. Ljudi mogu da odaberu da ostanu u nesrećnom odnosu, jer su im druge stvari važnije od sreće, ali pre ili kasnije, ponovo moraju da naprave izbor – kad biraju između sebe i svog života i ostajanja u nesrećnoj vezi.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/katerinandyinon

Brankica Milošević

Editors choice