Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

Julius Meinl, jedan od vodećih svetskih proizvođača vrhunske kafe, poznat je kao svetski ambasador kulture bečkih kafea. Kompanija želi da omogući ljudima širom sveta da pronađu novu inspiraciju u svojoj uobičajenoj mešavini tako što će napraviti pauzu i prepustiti se uživanju u šoljici kafe vrhunskog kvaliteta. Negujući ovu nameru, Julius Meinl je zajedno sa svojim prijateljima, klijentima i medijima proslavio 150 godina kulture kafea koji bude inspiraciju, u kafeu “Wien” u Beogradu. Tokom proslave, kompanija koja je jedna od vodećih dobavljača kafe na našem HORECA tržištu objavila je svoju nameru da poveća svoje prisustvo na srpskom tržištu i zauzme vodeću poziciju.

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 1 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

“Danas Julius Meinl snabdeva vrhunskom kafom i čajem preko 900 kafeterija, kafića, restorana i hotela u Srbiji. Od 1862. godine naš cilj je da našim klijentima ponudimo vrhunski kvalitet. S obzirom na to da smo suosnivači kulture bečkih kafea, koja je čuvena po tome što je poslužila kao inspiracija piscima, umetnicima i muzičarima do danas, želimo da inspirišemo ljude širom sveta da uz naše proizvode prihvate poetski način života. Kako poezija ne zna za granice jer pripada svim ljudima na svetu, ona je baklja koja obasjava svet. Stoga, mi težimo tome da ne budemo samo ambasadori kulture bečkih kafea, već i ambasadori poezije. Nadamo se da je kafa Julius Meinl izvor brojnih inspirativnih trenutaka za ljude u Srbiji kako danas, tako i ubuduće”, izjavio je Marsel Lefler, izvršni direktor Julius Meinl Industry-Holdinga.

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 2 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

Prethodno, istog dana, g. Lefler je održao prezentaciju na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na temu “Sto pedeset godina trgovačkog upravljanja kompanijom Julius Meinl – osvajanje sveta spajanjem tradicionalnih i modernih vrednosti”. Tokom ove prezentacije Lefler je ponudio fascinantan uvid u razvoj novog slogana “Julius Meinl. Inspiriše pesnike od 1862. godine” i u aktivnosti kompanije širom sveta. Tokom 2012. godine kompanija je razvila saradnju sa gospodinom Majklom Konradom, jednim od vodećih svetskih stručnjaka za strateški marketing, a u pogledu jedinstvenog pozicioniranja kompanije. Nova deviza je zasnovana na kafeima kao mestima gde su se čuveni pesnici, liričari, slikari i umetnici sastajali, nalazili inspiraciju ili, drugim rečima, to su mesta iz kojih je potekla kultura bečkih kafea. Dakle, poezija je ono po čemu se Julius Meinl razlikuje od konkurenata širom sveta.

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 3 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

“Kako je poezija intelektualni doživljaj poput stvaranja, vođenja konverzacije, poetskog razmišljanja, dizajniranja i maštanja, i kafa je fizička emocija koja ljudima daje energiju i stimulaciju za inspiraciju i kreativnost; one su stvorene jedna za drugu, kao savršen spoj za velike pesnike i svakodnevne pesnike ovog sveta. Svaka šoljica Meinl kafe inspiriše i pretvara svakodnevnu rutinu u poetski trenutak.”

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 4 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

Julius Meinl Coffee je porodična kompanija iz Austrije osnovana pre više od 150 godina. Ona predstavlja tradicionalnu kulturu bečkih kafea više od bilo koje druge kompanije, a Julius Meinl je ambasador ove kulture širom sveta.

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 5 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 6 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 7 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

julius meinl inspiracija uz soljicu kafe 8 Julius Meinl: Inspiracija uz šoljicu kafe

Editors choice