Slični uspevaju, ali se različiti i dalje privlače i pokušavaju da prevaziđu razlike i da razumeju jedno drugo. Praktičnu i logičnu devojku će privući emotivan i senzitivan tip, jer joj to nedostaje, to je ono što treba da nauči od njega. Senzitivnom dečku će se dopasti logična devojka, jer mu je potrebno njeno “uzemljenje” i stabilnost. Biće im zanimljivo.

Kako se odvija susret

Srešćete ga u gomili ljudi, koji su mu svi, izgleda, prijatelji. Nemoguće da neko ima toliko prijatelja, ali on ih sve poznaje i sa njima komunicira toplo i prijateljski. I vas će primiti u svoj širok krug na isti način. Neće vas startovati kao ostali iz društva i po tome ćete ga posebno izdvojiti. Proći će neko vreme dok vas ne pozove na sastanak, ili vam ne ponudi da vas isprati kući. A onda ćete provesti celu noć razgovarajući, iznenađeni što ste zaboravili da pogledate na sat – satima.

devojka 4 Kad praktična devojka sretne senzitivnog tipa

O čemu razgovarate

On je sjajan i zabavan sagovornik. Sve ga interesuje, naročito ono što vas zanima, a što njemu nije blisko. Uhvatićete sebe kako mu naširoko pričate o administrativnim zavrzlamama na svom poslu, dok on pažljivo sluša i postavlja pametna pitanja, kao da mu ta tema uopšte nije dosadna. Pričaćete o vrednostima i stavovima, životnoj filozofiji, strahovima i nadama. A kad mu date odgovor na neko pronicljivo pitanje, reći će “tako sam i mislio” ili “pretpostavljao sam”. On vam stavlja do znanja kako se oslanja na svoju intuiciju i kako je u tome uspešan i to je možda jedan oblik arogancije, kao njegov jedini način ispoljavanja muške dominacije, jer on nije mačo tip, ali je ipak sto posto muško. I to će vam se dopasti.

Comments