Njegova ideologija

On verovatno veruje u karmu i teži ka humanosti i dobroti. Posmatra stvari iz šire perspektive. Smatra da sve ima smisla i da ništa nije slučajno. Ako mu pričate o svom lošem iskustvu sa bivšim, reći će vam da treba da budete zahvalni za to iskustvo, jer ste pored njega naučili šta ne želite da tolerišete u vezi.

Njegove bivše

Spisak je podugačak i kao da mu je malo neprijatno, jer on traži onu pravu, a još je nije našao, iako je svaki put verovo da možda jeste i potrudio se da otkrije da li je tako. Sve ih je voleo i nema ništa loše o njima da kaže. Zbunjujeće. Nećete moći da se ne zapitate da li ste vi sledeća voljena bivša na tom spisku, ili možda ona prava. Logika vam neće dati odgovor, jer ćete veoma želeti da ono drugo bude istina.

Njegov posao

On se definitivno bavi nečim što angažuje njegovu intuiciju i u skladu je sa njegovom ideologijom. Neki oblik umetnosti, novinarstva, mentorstva, rad sa mladima, ili sa osobama ometenim u razvoju. On je veoma posvećen i u svojoj karijeri traži duševno ispunjenje i smisao, a ne materijalnu sigurnost. I on to može da iznese, ako mu uspe da podnese kritike.

devojka 3 Kad praktična devojka sretne senzitivnog tipa
Comments