Seks

On će se upustiti sa vama u seks bez ikakvih ograničenja u pogledu toga šta je dozvoljeno, a šta nije. Biće grub, ako to želite. Biće pasivan. Šta god trenutno raspoloženje diktira. Ali on vas želi samo onda kada on hoće i nećete ga zavesti kad njemu nije do seksa, ili je rešio da vam pokaže da ne možete manipulisti njime na taj način. Vi ćete biti ona koja je uvek raspoložena za seks i koja čeka i toleriše njegovu ćudljivost.

Šta mu se ne sviđa kod vas

Za početak, način na koji procenjujete ljude i opreznost sa kojom im pravite mesto u svom životu. Njegovi prijatelji ne mogu da budu i vaši, jer – njemu su svi prijatelji. Neki od njih su stvarno bednici i luzeri i vi prosto ne želite da budete u takvom društvu. To će vam veoma zameriti. Kao i način na koji ste neposredni i izražavate svoje mišljenje – za njega je kritika ono što ste uputili kao kompliment, ako ste to nezgrapno izgovorili (baš volim što si tako debeo, ili baš je seksi kako ti ovde štrče kosti). Moraćete da razmislite dva puta pre nego što spontano reagujete – a to se vama neće sviđati. Pokidaćete se između svojih nežnih i zaštitničkih osećanja prema njemu i svoje potrebe da budete neposredni i spontani, kakvi jeste.

devojka 1 Kad praktična devojka sretne senzitivnog tipa

Kako će se završiti

Baš onako kako ste se plašili, a niste hteli o tome da razmišljate, iako se logičan zaključak sam nametao. Ako među prethodnih 30 voljenih bivših nije našao pravu, vi ste verovatno 31. na spisku. Ostaviće vas. A vi ćete, osim što će vas boleti i srce i duša zbog njega, osećati da ste izdali sebe zbog njega, da ste pokušali da budete ono što niste i zanemarili svoje vrline, svoju prirodu i svoju snagu, da biste postali ranjivi i ostali povređeni. Ali znate šta bi vam on rekao? Budite zahvalni za to iskustvo, to je bila vaša lekcija.

Pročitajte još i ovo:

Da li je TEŽE biti singl ili u dugoj monogamnoj vezi

Žene otkrivaju: Šta nam NEDOSTAJE iz singl perioda kad smo u vezi

Tipovi za koje NIJEDNA devojka nema vremena, iako je singl

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.fashioneditorials.com

Aleksina Đorđević

Comments