Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

1/3

Teško je davati i ne dobijati ništa za uzvrat, možda jedno od najvećih iskušenja, zbog kojih se stalno preispitujete – kakva je to ljubav, zašto je održavati, da li je moguće prestati? A prestati znači izgubiti nadu, ućutkati je, ubiti je – prestati da potajno od samih sebe očekujete da će vam u nekom trenutku ipak biti uzvraćeno.

Zašto je starim dušama teško da pronađu partnera2 Kad voliš, a nije ti uzvraćeno

Postoji bezuslovna ljubav. Nju možemo da osećamo prema deci i životinjama, možda, jer od njih ne očekujemo da nam uzvraćaju, da nešto čine za nas, da ne budu sebični, da ne budu to što jesu. U svim ostalim emotivnim vezama, nešto očekujemo i nikako ne uspevamo da prestanemo, iako sami sebi govorimo da naša očekivanja rade protiv nas.

Ali kad ne možete ništa protiv ljubavi koju samo dajete, a ništa ne primate, onda i nemojte. Prosto, ne činite ništa. Osećajte to što osećate. Budite zahvalni zbog sposobnosti da imate tako duboka i strasna osećanja. Budite dostojanstveni u svojoj ljubavi, jer to je njena bolja strana. Nemojte postati psihopata koji proganja onog ko ne pokazuje interesovanje za vas, nemojte podleći očajanju, niti pakostima. Zadržite dobru ljubav u svom srcu. Jer to je sve vaša ljubav i zauvek će biti vaša, to vam niko ne može oduzeti.

Editors choice