Ostavite tu bespotrebnu dramu djevojkama poput Kim, djevojkama koje od oblaka vlastite ekscentričnosti i egoizma ne vide da prečesto ni same nisu u pravu, da ponekad zasljepljene svojim postupcima ni ne vidimo koja je zapravo strana povrijeđena. Ako i dalje sve želite biti Odri, za početak, posvađajte se kao muškarac. Staloženo, smireno i zdravorazumski, bez ikakvog straha da vas partner neće shvatiti. Suze nisu radar. Osjetit ćete pravu stvar kada se nakon takve situacije pogledate duboko u oči i osjetite čvrsti stisak ruke koji kaže da vas dvoje imate nešto posebno, duboko i vrijedno svake svađe.

izlozba fotografija odri hepbern 1 Kako biti Audrey u doba Kim, iliti šta muči žene dok se svađaju?

Ako je prava ljubav u pitanju, naučit ćete dozirati žensku dramu na pravi način. Ipak, malo drame nam svima treba. Osvježit će ljubav, postat ćete sigurnije u svoje emocije, nećete bezrazložno sumnjati, a sigurna sam, takva će osoba zaista biti “materijal za ženidbu”.

Bila jednom davno jedna izgubljena Kim. Zbog njega je pokušala biti poput Odri. Srećom, na vrijeme je shvatila da će on ipak najviše željeti svoju Andreu. 


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments