Na prekretnici između “materijal za jedno vrijeme” i “materijal za ženidbu” naći ćete se u trenutku kada prošetate ulicom sjećanja i osjetite gorak ukus u ustima dok vam se ispred očiju pojave mutne i ružne slike. Ne usudite se ni otvarati ladicu uspomena sve dok, onog trenutka kada se nađete ispred nove i prazne ladice ne odlučite rekonstruirati vlastitu prošlost. Imate dva izbora: baciti je bez osvrtanja tamo gdje pripada ili se hrabro suočiti s njom?

kim kardasijan 1 Kako biti Audrey u doba Kim, iliti šta muči žene dok se svađaju?

Logično i jednostavno bit će da izaberete prvo, što ćete moći samo ukoliko trenutno nemate nekoga tko se ispostavio bolji od svega što ste do sada pogrešno mislili da imate. Primorani ste izabrati drugo kada se nađete u novoj i nepoznatoj situaciji s kojom se morate najbolje što možete suočiti po prvi put. Za mene je nova i nepoznata situacija bila ona kada se naši karakteri u jednom običnom trenutku suprotstave.

Svađe. Razmirice. Prepirke. Tada dolazi trenutak kada trebate izabrati hoćete li biti Kim ili Odri. Sjećate li se one epske scene iz “Bilježnice” (The Notebook) kada Noa (Noah) govori Eli (Allie) kako je želi imati svakog dana, iako zna da neće biti nimalo lako, da će biti trenutaka kada će oboje pokazati najmračnije strane? Sjećate li se uvodnog govora u kojem nam objašnjavaju kako unatoč silnim razlikama među njima, tvrdoglavim karakterima i konstantnim svađama imaju nešto zajedničko – ludi su jedno za drugim?

Comments