#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kako da budeš kul kad sretneš bivšeg gde nisi očekivala

Kako da budeš kul kad sretneš bivšeg gde nisi očekivala

1/2

Dešavaju se te nezgodne situacije i to baš onda kad uopšte ne očekuješ – taman kad si pomislila da si prebolela i krenula dalje, kad si digla glavu i počela da gledaš oko sebe i da se čak i malo zabavljaš i poigravaš sa pomišlju da bi mogla da upoznaš nekog.

Spremiš se tako, puna entuzijazma za žurku na koju su te prijateljice pozvale i obećale da će biti kul tipova, očekujući da ćeš se dobro provesti, ne sluteći nikakvu neprijatnost – odeš na žurku i počneš da šmekaš kul tipove i u jednom trenutku, pojavljuje se on. Tvoj bivši.

Onaj zbog koga si prošla kroz sve kroz šta si prošla i dospela tu gde jesi – rekonvalescent, delimično oporavljena očajnica, koja pokušava da se zabavi i da u muškarcima oko sebe prepozna nekog ko će je malo inspirisati i pokrenuti da flertuje, da se opet oseti kao žensko. I svet ti se ugasi za trenutak, a stomak stegne u čvor. O, ne. Šta sad? Kako da iskuliraš neželjenu situaciju?

Prvo pravilo dominacije – javi mu se prva i pokaži da si opuštena i svoja. Dakle, pozdravi ga prva, dok je on još iznenađen, jer verovatno ni on uopšte nije očekivao da će baš tebe sresti na partiju.

Dodir nije preporučljiv

Zavisi od atmosfere u kojoj ste se rastali, ali nije preporučljivo da mu se baciš u zagrljaj, a glupo je da mu pružiš ruku, da se rukujete kao poznanici. Najbezbednije je da se ljubazno osmehneš, kažeš nešto kao „heeej, ćao, ćao, nisam očekivala da te vidim ovde“ i ostaneš na distanci. To je istovremeno i dovoljno iskreno (jer nisi očekivala) i dovoljno kul (ne pokazuješ ni da si posebno obradovana, ni da si neprijatno iznenađena).

Ako stupite u razgovor

Tvoj pozdrav će možda inicirati razgovor, makar ono obično uzvraćanje („hej, ni ja nisam očekivao da te vidim ovde, kako si?) i tada je potrebno da ostaneš na bezbednoj distanci, koju si postigla na fizičkom nivou. Odgovaraj uopšteno, reci nešto o poslu i društvenom životu i povuci se. Iako možda goriš od želje da ga pitaš da li mu je bolje bez tebe (i nadaš se da bi ti odgovorio da nije) i imaš poriv da mu kažeš (ili saspeš) sve što ti je zapelo u grlu, obuzdaj se. Reći ćeš kasnije, prijateljici sa kojom si došla na žurku. Sa njim završi razgovor u što kraćem roku i ne nasedaj na provokacije, čak i ako on zabaci emotivnu udicu. Reci mu da bi možda mogli da porazgovarate o tome, ali nekom drugom prilikom, da ovo nije ni vreme ni mesto, ljubazno se izvini i okreni se druženju. Ukoliko si veoma uznemirena, sačekaj barem petnesetak minuta, pre nego što se pokupiš i zbrišeš.

Ne reaguj na njegov naboj

On je možda nezgodan tip, ti to najbolje znaš i možda ni on nije sasvim okončao tu vezu, iako je prošlo već neko vreme i možda mu je krivo, jer mu izgledaš kul i kao da te taj susret ne potresa kao što je njega potresao. A možda je malo i popio (i to ćeš prepoznati) i voljan je da te izaziva (jer zna tvoje okidače). Pokaži mu da više nisi ona koja reaguje onako kako on pritiska dugmiće.

Editors choice