Svi znamo da se lepo pripremimo kada krenemo na put u neki inostrani grad. Unapred naučimo koje su znamenitosti tog grada, najbolja mesta za provod, najjeftiniji hoteli.

Međutim, naš rodni grad uvek prihvatamo zdravo za gotovo, tako da ni ne pomišljamo šta je to pored čega svakodnevno prolazimo. E pa možda je vreme da upoznate svoj grad i da pokušate na jedan dan da budete turista. Evo nekih načina da to postanete.

Pratite zvanični Instagram profil svog grada

Ovo je pravo mesto da saznate o svim aktuelnim dešavanjima u vašem gradu. Najbolja stvar kod toga je što na Instagramu možete videti mnoge fotografije zanimljivih i neobičnih mesta, koje su fotografisali ljudi poput vas. To su oni koji su istraživali kao i vi, pa na njihovim fotkama možete naći inspiraciju gde da odete.

Tourist 2 Ashley Brooke Deisgns 1 Kako da budete turista u svom rodnom gradu

Ne bojte se da izlazite sami

Ako vam se desi da nemate sa kim uveče da izađete, ne očajavajte. Budite hrabri i izađite sami. Ubedite sebe kao da idete prvi put u provod u nekom nepoznatom gradu, pa će vam sve što te večeri doživite, sigurno biti neponovljivo. Taj provod ćete sigurno pamtiti!

Comments