Lako može da se desi da u svojoj poslovičnoj nesavršenosti fejlujemo toliko, da ostanemo sa suprotne strane od korektnog i dobrog, kada su emotivne veze u pitanju. Proveri da li ti se dešava da izgubiš dečka pre nego što je išta počelo – jer si povukla neke destruktivne i odbojne poteze.

U sastavljanju liste tih poteza, pomogla su muška dejting iskustva, pa vam je zato bolje da ih uzmete za ozbiljno.

Pokazivanje nečega na telefonu za vreme sastanka uopšte nije kul. Dok ste zajedno, telefoni treba da ćute i da se ne vide. Imate druge sadržaje koje možete da razmenite, a i treba da gledate u njega, a ne u telefon. I verujte, njega apsolutno ne zanima gif koji vam je drugarica poslala i koji je taaaako slaaadak.

Ne pokušavajte da se fotkate i odmah objavite zajedničku sliku na Instragramu, to je nekako površno i nezrelo. Kao da želite odmah svima da se pohvalite da niste očajnica i da stvarno postoji neko sa kim izlazite. Zadržite svoju privatnost za sebe i poštujte mušku potrebu za tim.

Iritantnte i odbojne ženske navike i dalje se tiču korišćenja telefona i društvenih medija, jer je sledeća ogavna stvar to što stalno pravite fotke i objavljujete ih. Ok, možda slikate hranu, ili neke zanimljive detalje, ali bilo bi mnogo mudrije i životnije (i ostavilo bi sto puta bolji utisak) da u hrani uživate jedući je, a u detaljima koje ste zapazili, razmenjujući svoje utiske sa muškarcem čiju pažnju želite da zadržite. To što neprestano imate potrebu da utvrđujete i potvrđujete svoje prisustvo na društvenim mrežama, muškarcima ne deluje angažovano i savremeno, nego nekako očajnički.

Treba da se sretnete nakon ćaskanja i flertovanja preko neta, prvi put licem u lice i onda vas on ne prepozna. Jer u prirodi, uopšte ne izgledate kao devojka na fotografijama. Moć filtera je precenjena i zloupotrebljena i izaziva muško razočaranje – zašto to radite, lažno se predstavljate? Oni se zbog ovoga osećaju obmanuto. I ne samo izgled – predstavljate svoj život kao glamurozan i pun sadržaja, a u stvarnosti nije tako i to će se brzo otkrije u običnom razgovoru.

U običnom razgovoru prilikom upoznavanja nema mesta ispitivanju o drugim devojkama koje prati na Instagramu i sa kojima flertuje i možda ugovara sastanak. Zašto ga ispitujete? Vi to ne radite? Da li ga proganjate? Nesigurni ste? To je ono što će mu pasti na pamet i izazvati sumnju u vaše kvalitete.

Comments