Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Devojka koja na prvom sastanku popije više nego što može da podnese, definitivno nije kul. Kako bi se uostalom, vama to dopalo?

Preterano šminkanje ih takođe odbija – on ne želi da završi u krevetu sa osobom koju sutra ujutru neće prepoznati, ili čije će crte lica ostati na njegovom jastuku. Muškarci preferiraju prirodan izgled – ako on uopšte i ne zna koliko ste se konturisale da bi tako izgledale, onda je ok.

Pričanje o bivšem je takođe iritantno. On ne želi da zamišlja svog prethodnika, niti da se oseća kao da treba da zauzme upražnjeno mesto. I to je fer, jer ni vi ne želite da se tako osećate.

View this post on Instagram

Léa chez elle @lea.rostain

A post shared by Marta Bevacqua (@martabevacqua) on

Pominjete poznate osobe koje poznajete ili se hvalite svojim VIP poznanstvima – to izražava nesigurnost i predstavlja ono što poslovica naziva “kićenjem tuđim perjem”.

Ne sviđa im se ni kada se previše prijateljski, ili familijarno odnosite prema njegovim prijateljima – vi niste jedna od momaka i ne pokušavajte da se momentalno uklopite ili da namećete to koliko ste kul i znate isto što i oni o sportu i politici.

Žena ne bi trebalo da bude zvezda u vezi, već da njemu omogući da blista – to je možda šovinistički, egoistički, neandertalno, ali eto vam odgovora na pitanje zašto sve one gore od vas imaju sjajne tipove, a vama se lepe nekakve mlakonje. Oni treba da budu glavni, a ako vi treba da se pomerite da bi im to omogućile, onda se pomerite. Ili nemojte. Samo znajte da treba da računate na ovo.

Naslovna fotografija: instagram.com/martabevacqua

Brankica Milošević

Editors choice