Oni vole da se potrude oko osvajanja svog cilja, jer onda znaju da vredi. Ne kaže se uzalud “vredno truda”. Muškarac je lovac i želi da juri, da uloži napor da bi osvojio svoju nagradu. Kad stvari pojednostavite do pećinskog nivoa, ostaje vam samo da se povinujete prirodi i da joj ukažete poverenje. Ako vas ta igra zamara i smatrate da obezvređuje najvažnije ljudske odnose i nanosi štetu evoluciji, u pravu ste. Ali, shvatite prirodu kao izazov, a ne kao prepreku koju treba uništiti – poštujte je i odgovorite joj na pravi način, iskoristite pećinska osvajačka pravila tako što ćete im pružiti plemenitu svrhu, pa ćete se veoma iznenaditi. 

Dakle, muškarcima je jurnjava važna, pa, pokažite poštovanje, uvažite je. E sad, kako to da uradite? 

Ne predlažemo vam da glumite nezainteresovanost, tajnovitost i nedostupnost, mada će to upaliti. Ali na kratke staze. Kada vas osvoji, izgubiće interesovanje. Zato treba da uradite nešto što ima težinu stvarnosti i trajnosti – i nije lako. Umesto da nešto izmišljate, pravite strategije i lažirate, dajte muškarcu koga želite prave razloge da vas juri. 

Izgradite kvalitetan i uzbudljiv život

Živite svoj život strastveno i predano, postavite sebi ciljeve, ostvarujte svoje snove. Muškarac želi ženu čiji je svet tako zanimljiv i privlačan, da želi da učestvuju u njemu. Ne morate ništa učiniti da ga privučete. Samo budite zaokupljeni i zadovoljni svojim životom. Toliko je jednostavno – a uviđate zašto uopšte nije lako. To je kao svi oni saveti o samoljubavi – umesto da tražite nekog ko će vas voleti, volite sebe i živite u skladu sa tom ljubavlju. Budite nežni, velikodušni, puni razumevanja, spremni da se zauzmete, da podnesete žrtve, da slavite pobede i prevazilazite poraze. Budite stvarni, uključeni, aktivni, budite svetionik u centru svog sveta – svetlost ima privlačnu moć. Izgleda da se svi dobri saveti tiču ličnog rasta i razvoja. 

Comments