Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Ostanite singl 

Ne jurite za vezom. Strah od samoće je najbolji način da umesto ljubavi dobijete trpljenje, dosadu, potporu svojim strahovima i trajno nezadovoljstvo (sobom, partnerstvom, životom) umesto životno inspirativne podrške partnerskog odnosa. Ne žurite da odbacite svoju samoću i uskočite u predanost, kada se pojavi muškarac koji vam budi osećanja. Radije budite i ostanite ona koja uživa u svom životu, koja ga je izgradila i svesna je njegove vrednosti i cene. Jer, muškarac kome se bacate u naručje, pita se zašto bi žena koja živi kvalitetnim i zanimljivim životom, pristala da to menja, zašto bi se odrekla slobode. A kada se to zapita, u smislu kako da vam pruži dobre razloge (a ne da sumnja u vašu stabilnost), zaintrigirali ste ga. On će prepoznati ženu koja je vredna napora. 

Podigni svoje standarde 

Toliko puta si razmišljala o tome da si previše zahtevna i da treba da spustiš standarde, ako misliš da nađeš nekog. Ali, pećinska pravila ljubavi te upućuju da učiniš upravo suprotno! Ako su ti standardi visoki, drži ih se. Ako si pokušala da ih spustiš i verovatno stekla gorko iskustvo polovičnosti, podigni ih. Možda vas osećanja uvek izdaju – proradi hemija, pojavi se privlačnost, za njom slede osećanja i toplina i vi upadate u zamku, u koju ste već više puta upali. Emotivna zrelost nalaže da obuzdate osećanja i da se zaustavite tamo gde biste inače uskočili u vezu (znajući da ćete se opet razočarati), jer želite bolje za sebe. Ne želite polovičnu ljubav, nego celu, želite muškarca sa kojim ćete imati intelektualni i duhovni spoj, kao i fizički. Podizanje standarda vam omogućava da svoja osećanja usmerite u vezu koja je kvalitetna – i vredi truda. Da, i vi morate da se potrudite. 

Ako muškarac spusti loptu, prihvatite prekid igre

Budite spremni da krenete dalje, ako vidite da on nije dovoljno zainteresovan. Sećate se onog zanimljivog, ispunjenog i uzbudljivog života koji ste izgradili? Držite se svog samopoštavanja i svojih vrednosti, čije ste oličenje. Teško je videti sebe kao nagradu, kad ste suočeni sa nekim ko nije zainteresovan da je osvoji, ali gubitak je njegov. Srešćete nekog kome ćete biti zanimljivi, inspirativni i vredni truda. 

Naslovna fotografija: instagram.com/humanlovers

Brankica Milošević 

 

Editors choice