5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Negativne misli ne možemo da izbacimo iz svog sistema i da ih uopšte nemamo, one se uvek prikradaju i napadaju nas kad zaboravimo da im zabranimo pristup – kao pravi teroristi. Uoče priliku i zaskoče nas, zauzmu nam mozak na prepad i počnu da razvijaju najgora scenarija, da hrane naše strahove, da zloupotrebljavaju našu brigu i slabost. Protiv terorizma negativnih misli možemo da se borimo svešću, realnošću i fokusiranjem na sadašnji trenutak – ne možemo da ih pobedimo silom, ali mudrošću možemo.

Ima loših životnih perioda, kada preovlađuje briga i neizvesnost, kad nas ščepa anksioznost i teško nam je da vidimo bilo šta pozitivno, ne uspevamo da se opustimo i odahnemo. Stalno smo uznemireni i negativne misli polako preuzimaju našu svakodnevicu, a mi i ne primećujemo. Potrebno nam je da pokrenemo izvor snage i pozitivnosti u sebi i da pružimo otpor negativnom razmišljanju, da se ne predamo i ne dozvolimo sebi da postanemo očajni.

To pre svega znači da treba da ostanemo povezani sa realnošću – ako se nešto negativno događa u našem životu, treba to da prihvatimo i suočimo se sa tim. Ali ne treba da dozvolimo da nam se po glavi stalno vrte uznemirujuće misli i strahovi da će biti još gore. Jer ne znamo šta će biti, budućnost se još nije dogodila, a mi smo sada i ovde. Sada možemo da učinimo sve što možemo da ta budućnost bude bolja, a ako smo praktično već učinili sve što možemo, i dalje možemo još nešto – da kreiramo pozitivnu vibraciju i da stalno zamišljamo kako se stvari odvijaju i razrešavaju na najbolji način.

Editors choice